11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@anadolu-109 Duyum değil hocam.İmza bekleniyordu en son.Başkanın da toplantıda olduğunu söylediler.Bugün imza yetişmezse yarın açıklanır muhtemelen.
-
@duha özelde kamuda 2 yılda öğretilen işi 4 ayda öğretiyorlar. Öyle zorluğu falan yok. Ben staj yaptım kamu kurumunda max 3 ayda her şeyi çözersin. Oradaki memurdan yükselme uzmanları da katlarsın.
-
Kesin liste yayımlandı arkadaşlar.
-
Mükâkat listesinde bugün güncelleme yapıldı. 1 soru iptal edilmiş ve ben dahil 11 kişi daha liste dışı kaldı.Aradan 1 ay geçmiş neredeyse . Bugün SGK sınav hizmetlerini arayıp bu durum hakkında bilgi almak istedim. Dedikleri aynı şu şekilde; B grubu kitapçığındaki optik formda sehven 2 soru hatalı okunmuş.arti bir soru da iptal edilmiş.Yani bu ne demek oluyor .! Bu resmen insan aklıyla dalga geçmektir. Sınav süreci zaten baştan itibaren berbattı. Şeffaflık desen hiç yok.
Üstelik "Orta vadeli mali plan" sorusunu da itirazlara rağmen iptal etmemişler..
Bu soru için dava açacak olan varsa benimle iletişime geçebilir mi lütfen..!!! -
Arkadaşlar mülakat için ana dersler dışında hangi kanunlara bakmam gerekiyor,bölümüm farklı olduğu için pek bilgi sahibi değilim.Yardımcı olabilirseniz sevinirim️
-
@gizem33 https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/sgk-denetmen-yardimciligi-sinavi-nasil-sinav-konulari-nelerdir-nasil-calisilir-h7394.html
Bu çalışmayı inceleyebilirsiniz dostum.
-
@paretowilfredo çok teşekkür ederim️
-
Arkadaşlar bu alımda kurum sınavına girmeye hak kazanan en düşük puanın sırlaması kaçtı acaba
-
@gmzankr066 85 küsürdü hocam
-
@anadolu-109 hocam yanlış hatırlamıyorsam 86 küsür puanla kapattı. O puan civarının sıralamasını merak ediyorum. Bu sene p40 85 civarı sıralamam 250 civarı. Geçen sene 86 gibiydi 350 civarıydı sıralamam. Bu sene 85’in şansı var mı sizce?
-
@gmzankr066 hocam önemli olan puan srıalama değil, o yüzden siz yine 86 puanla başvurun ve gelme ihtimali geçen seneye göre çok yüksek zira 2020 puanları değerlendi bu sene düşük puan iyi sıralama söz konusu tabi kaç kişilik bir alım olacağı da muamma
-
@anadolu-109 öyle yapacağım hocam. Yine 50 kişilik bir alıma göre hesaplamaya çalışıyorum.Yeni bir ilan gelene kadar guy alımı yapılıp tamamlanır gibime geliyor. İnşallah şansım olur
-
- Promosyondan göreve başlayan arkadaşlar var mı? veya SMS-Tebligat alan?
-
@kpmg Birçok kişi başladı hocam.
-
@billofrights bana daha sms falan gelmedi ya belki bu hafta gelir.. Ne zaman başlamışlar peki hocam bununla ilgili bilginiz var mı peki?