11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@kalemcanavarı kardeşim açıklanmasına gerek yok. Puan motoru ile 0.5 link bir fark vardı. Bu sene gelen netleri 2019 a göre hesapladigimda p42 82.5 geliyorken 2020 de 87.5 getirmiş.
-
@LioN kac yaptiniz hukuk ve cekodan
-
@adam-simith hukuk kötüde cekodan 30 a 10 yaptım. Lakin ceko biraz daha iyi getirebilirdi. Bu sene ceko zor diye bakıldı ama demek ki millet yapmış diyelim.
-
@LioN kıymetli dostum p42 95 puan geldi.. p 40 puanı 93 civarıydı.. Inşallah yüklü bir alım gelir de emegimizin karşılığını alırız
-
@LioN evet hocam ben üni bilgiden baktım bazıları aşağı yukarı aynı p48 2 puan eksik hesaplanmış mesela
-
Akıllarda ki tek soru ilan ne zaman gelir olmalı net üzülerek söylüyorum ki aldığınız puanlar ilan olmadıkça hiçbir işe yaramıcak
-
@Yakup-cemil hayırlı olsun kardeşim. Gayet güzel puanların. Rahatlıkla sınava girersin. İns güzel alımlı güzel bir ilan gelir.
-
@kalemcanavarı aynen kardeşim üni bilgi gerçeğe en yakın. Bu sene maliyeden güzel puanlar gelmiş. Ekmek yedirmiş.
-
@LioN biraz koşturalım SGK için. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@LioN kamuya çok şaşırdım normalde 19 20 net iyi puan veriyordu busene pek bekleneni vermemiş tıpkı çeko gibi
-
@kalemcanavarı yapıyorlar demek ki kardeşim. Artık kamu ceko gibi derslere yönelim başladı. Geçen senelere göre millet daha bir bilincli.
-
@LioN aynen öyle kardeşim bakalım ilan gelecek mi
-
@malik puan türünün önemi yok sadece puanınıza göre sıralama yapılıyor
-
Hemen bi ilan geldi bile. 23/47 de var. Girin de çekilin önümüzden güzelce. Şu guylar da SGK’ya başvurmasın artık Allah için zaten eliyolar. Sadist gibi davranmayın. Öf valla daraldık.
-
Bazen çok emek versende olmuyor çeko çalıştım o kadar ama yine aynı puan aldım. Yine kaçacak bu promosyon. Bahtsızım yine🤲
-
Zehra reisin temizinden bir 600 kişi ve hepside İİBF li olmak üzere ilanı salması lazım. O zaman neşeyi gör sen:)
-
@LioN ya ben yine duydum bu 600’ü keşke olabilse yaaa. Offf
-
@gmzankr066 duyum face sayfasından falan mı yoksa içerden mi?
-
P42 87 gelmiş arkadaşlar benimde. Geçen sene 85 ile kapatmıştı. Bu sene taban puan umarım yükselmez
-
Geçen sene p42 si 87 bandında olan arkadaşların sıralaması kaçtı acaba. Paylasabilecek var mı?