11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@LioN 219. hocam benim 87,28
-
P42 ile mi alıyor sgk denetciligi
-
@gmzankr066 Duyum nereden
-
@dibace kardeşim bu sene 87.44 ile 327 sıralama gelmiş bana. Geçen sene 87.28 219 sıralama geldi ise sana o halde 2019 da düşük puana yüksek sıralama gelmiş demektir. Tabi bunu p42 için diyorum.
-
@LioN kardeşim çeko ve hukuk netlerini yazar mısın
-
@byteks1 aynı sayıda gelirse 84,5-85 tahminimce. İnşaallah 85 i geçmez diye umuyorum.
-
@Hayırlısıı 85+ dusmez
-
@varol bu seneki puanları geçen seneye göre karşılaştırdığımızda eğer sayı aynı gelirse az da olsa 85'in altına düşer gibi hocam bakalım hayırlısı
-
En son 85.4 ile kapatmıştı çağırılan 1400 kişi idi
-
@Hayırlısıı unutmak ne mümkün, 1puan ile kaçtiydi
-
@Hayırlısıı hocam dusuk kapatsin herkes mulakat gorsun, aldiklari puanlar bir ise yarasin, bizimde umudumuz dusuk kapatmasi yönünde
-
Herkes puan konuşuyor da, ilanla ilgili bir duyum bile görmedim ben. Kimse tenezzül edip cevap da yazmıyor. En nihayetinde puanı düşük kapatması için bir "ilan"a ihtiyaç var.
Kimsenin bir tahmini/duyumu yok mu?
-
@tnr17 cevap olmadığına göre kimsede duyum yok hocam, duyum var da biz mi konuşmadık
-
@varol benim de 1 puandan kaçtı hocam
-
Şahsen duyumlar için henüz erken diye düşünüyorum. Bu ara bakanlık yine yoğun. Taşerondan geçen işçilerin toplu sözleşme işleri var. Malum bütçe süreci başladı. Önümüzdeki dönemlerde mecliste görüşmeler bakanlıklar düzeyinde komisyonlarda başladıkça bu konuda daha net bilgileri birinci ağızdan duyabiliriz. SGK denetmenliği bu dönem için beklenen bir ilan. Malum 2019 kpss sonrası boş geçti. Yine kanaatimce 2021 kpss öncesi bu ilanın geleceğini düşünüyorum. Bazen bakanlıklar kendi içinde bir ritüel oluşturuyor. Örneğin maliye bunu yıllarca yaptı. Kpss sonrası Kasım'da ilan Aralık'ta sınav. Hatta bazı dönemler baharda da ilan verdiği oldu. Çalışma bakanlığıda malum en son ki alımda Mayıs sonu ilan temmuz da sınavları yaptı. Yine bu dönemde böyle bir uygulama yapabilirler. Mayıs ilan temmuz sınavlar. 5 ay bekleme süresi Aralık sonuçlar. Elbette gönül ister ki süreçler kısalsın fakat her şerrde bir hayır vardır. Bekleyip göreceğiz. İlan ilk gelen ilanlardan olursa görece yüksek kapatır. Maliye alımları tamamlanıp irili ufaklı İçişleri üst kurul vs alımları yapılıp Mayıs gibi gelirse o vakit 85'leri görebilir. Velhasıl bundan sonraki süreçte sabırla beklemek düşüyor. Kamuoyu oluşturmak elbette önemli. Aktiviteler önemli. Lakin suda bir gerçek ki bakanlıklar bu tarz lokal alımlarda pekte dikkate almıyor bunu. Hele hele çalışma bakanlığı daha bir rahat bu konuda. Aksi taktirde 3 yıldır açıklanmayan iş müfettişliği onca aktiviteye vs açıklanırdı birşekilde. Herkes için hayırlısı olsun. Unutmayın nasipde varsa iki cihan bir araya gelse mani olamaz nasipde yoksa da iki cihan bir araya gelse yine olmaz.
-
@LioN erken mi 1.5 sene oldu hocam insanlar alim bekliyor erken degil artik kpss aciklandi tam zamani suan
-
@LioN Pardon erken olan nedir ? Aylardır ilan bekleniyor. Ki dediğiniz rutin Sgk da mevcut değil zamansız alım yapan bir kurum. Sırf puanı olmadığı için 2020 kpss sonrası ilan gelsin diyenler vardı şimdide puan düşer geç gelirseciler çıktı. Bu bekleyişler iibf ye müstehak 1.5 yıldır gelmeyen ilanı normalleştirmiş bir kitle pes !
-
Sıkıntı zaten normallestirmek 1.5 senedir ilan bekliyoruz gecen sene ilgöc disinda 5 10 15 kisilik ilanlar disinda ilan geldi mi
-
@LioN hocam bakanlığın gündeminin yoğun olması doğrudan sgk yı etkilemez.Sgk nın bütçesi bile ayrı
-
Ayrica sgk nin mayis gibi bir ritüeli de yok 9.promosyon ilani kpss aciklandiktan 2 3 gün sonra geldi