11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Ayrıca aklınıza gelen tag isimleri konusunda şimdiden buraya yazalım. Bir tag havuzu belirleyelim. Tag bulma etme derdine düşmeyelim. İlgi ve dikkat çekici başlıklar olmalı. Misal #joebiden500SgkdentMüjde. Burada şair bu ilanı siz vermeyeceksinizde kim verecek demek istiyor. Yani bu ve türevleri taglar üretip gündeme girer para vs de üç beş demeden toplarsak ciddi bir dikkat çekebiliriz.
-
Arkadaslar duyumlar 50 kisi ve yazili olacagini soyluyor ama en son 2017 yilinda sgk mufettisligi 50 kisi almis ve yazili sinav yapmis 250 kisiyi ben onla karisabilecegini dusunuyorum ama bizim her ihtimale karsi ilani mumkun oldugu kadar fazla sayida ve eski usulle getirmemiz lazim.
-
@gölge07 inşallah öyledir bu bir kabustur umarım:/
-
@gölge07 O paylasan şahıs kimdi bi daha sorsa bu mufettislik mi ne diye..eger öyleyse millet yalan yanlış bilgi paylaşıyor
-
@gölge07 ben de en başından beri böyle düşünüyorum.Hem 50 kişilik alım için niye yazılı sınav yapsın çağırır 400 kişiyi eskisi gibi mülakatını yapar hem de daha rahat bir şekilde yapar.Müfettişlikle karıştırılmasi bana muhtemel gibi geliyor.
-
Arkadaşlar bu eğer doğru ise herkesin umutları yıkılır. Nolur bi daha soralım eğer gerçek ise tepki koymamız gerekecek buna sebep kurumiçi olabilir
-
@noksani zaten her türlü tepkimizi vermemiz lazim. 50 de 200 de yetmez..ilan geldikten sonra bisey yapılamaz ama gelmeden elimizden ne geliyorsa yapmaliyiz
-
Arkadaş kulaktan kulağa hesabına döndü. Misal Sınav yaza olacakmış deniliyor sonra bu cümle oluyor Sınav yazılı olacakmış. Gelelim şu 50 meselesine. 2 hafta önce ilk defa bana söylendi bu. Hatırlarsınız arama etkinliği yapalım demiştim numaralar vs paylaşmıştım ertesi gün aradığımda görevli 50 kişi hocam dedi. Tabii hadi memur yanlış biliyor vs diye hepimiz umduk enaz 200 gelir vs denildi. 50 olmaz denildi. Birçok şey söylendi. 15 günde 2 defa aralıklarla aradım ikinsindede personel 50 kişi hocam onaylandı dedi. CB den izin bukadar verildi denildi. Yani arkadaşlar birşeyler var belli ki. Abdullah kardeşimiz geçen 200 sayısını kesin gibi duyduğunu çok güvenilir bir kaynaktan belirtmişti. Bugün ben görmedim ama yine aynı kardeşimizin güvenilir kaynaklardan 50 kişi duyumu aldığı söylendi buralarda. Yani arkadaş bu kaynaklar niye böyle 3 günde bir karar değiştiriyor bunuda anlamış değiliz. Sanırım 2 hafta önce aradığımda direkt 50 kişi hocam başkada beklemeyin maksimum o da. Diyen memur kardeşimiz birşeyler biliyor o zaman. Güvenilir kaynaklar 15 gün sonra memur kardeşimizin lafına geldiyse.
-
400 kişi için sınav yapmayan kurum 50 kişi için niye yapsın ? Müfettiş alımı da 5 kişi olucak heralde !
-
Kurum sinavla ugrasmaz o yogunlugun icinde onemli olan sayi
-
@adam-simith aynen hocam
-
Bu sayiyi artirmak icin ek izin mi isteniyor nasil oluyor bilen var mi
-
Abdullah başol nerde yazdı atabilir misiniz buraya yazdığını
-
Sayı 50 gelirse kurumiçi mümkün değil diyenleri görmek isterim...
-
@gmzankr066 kesinlikle gelirse de sebebi kurumiçidir ve bu işsiz gençlere çok büyük bir haksızlık insanların ne umutları var evlenmek için bunu bekleyenler var ailesine yük olmaktan bi an önce kurtulmak isteyenlet var yüksek ses çıkarmalıyız arkadaşlar haber paylaşılıyor sadece 80 rt 20 yorum herkes elini taşın altına koysun lütfen çok geç olabilir 50 nere 200 nere 400 nere binlerce kişiyi ilgilendiriyor hantal olmayın gerekirse bi hesap açın arkadaşlarınıza komşularınıza söyleyin
-
@noksani ben ilan gelmeyecek atanamadjm vs diye sıkıntili dönemimde terk edildim ...surec herseyi olumsuz etkiliyor
-
@hmm100 bosverin hocam kötü günde yaninizda olmadiktan sonra böyle bir insan hiç olmasın
-
O tip insanlarin amacı çıkar dir menfaati bitenin dostluğu biter kurtulduğuna sevin
-
Hocam maalesef oluyor böyle problemler bi yerden sonra insan nasip diyor ne diyelim her şey nasip eşte işte hakkımızda hayırlısı inşallah iyi bi sayıyla mutlu oluruz hepimiz. Bu arada dua tweet telefon mail elimizden geleni yapalım
-
Arkadaşlar açıkça söylemem ve özeleştiride yapmam gerekirse,Guy yüzünden bir çok kişinin faal katılım sağlamadığını(sağlayamadığını) düşünüyorum.
Guy sınavından sonrada bir çok kişi etkinliklere daha aktif katılacaktır.
O yüzden öncü olan arkadaşlardan,spontane değil de ilerleyen günler için güzel bir program ayarlayabilirse bu ilan için daha iyi olacaktır.