11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@berrak_27 p42 öteden beri vardı zaten. P23 ve p42. En son alımda p40 ve p47 puan türleride eklenerek 4 puan türüne çıkartıldı.
-
@LioN kusura bakmayın ben öteden beri sgk alımı takip etmediğim için bilmiyordum puan türlerinin tarihçesini sadece şu an var mı yok mu onu sormuştum teşekkürler..
-
Arkadaşlar istatistik için olan alım yine 50 kişilik mi olur bilgisi olan var mı?
-
@bulamadim pareto bilebilir hocam
-
@bulamadim, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Arkadaşlar istatistik için olan alım yine 50 kişilik mi olur bilgisi olan var mı?
Hocam bu konuyla ilgili bir duyumunuz var mı acaba @pareto_wilfredo
-
@paretowilfredo hocam bu alımda da istatistik için alım 50 kişiyle mi kalır bir duyumunuz var mı?
-
@bulamadim Bu konu muallakta dostum. İstatistiğe sıcak bakan da var karşı olan da. O nedenle ilan aşamasına gelinene dek net bir şey söylemek zor. Dostlar anımsar, geçtiğimiz ilanda da son ana kadar bu durum belirsizdi.
-
@paretowilfredo peki Hocam ilanla ilgili olumlu olumsuz bir duyum veya bilginiz varmı
-
An itibari ile resmi gazete stabil. Arkadaşlar umutlarınızı diri tutun. 2011 den beri 10 promosyon alınmış. Sadece 2014 ve 2018 yıllarını es geçmişler. Kimi dönemlerde 1 yılda 2 defa ilana çıkmışlar. Belli bir düzende alımlarını yapmış kurum.
-
umarım istatistikçi sayısını daha azaltmazlar yuksek puanlarla uzun zamandır bekliyoruz
-
@mel10, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
umarım istatistikçi sayısını daha azaltmazlar yuksek puanlarla uzun zamandır bekliyoruz
Mesela kaç gibi ?
-
@Legendary1 2019 ilk 20 ,2020 ilk 10 içerisinde ve her ikisinde de 90 puan üzerindeyim .Benimde tek umudum SGK.Bu puanlar inanın emek verilmeden alınmıyor.
-
Resmi gazete'de ilk ilanda aile çalışma bakanlığını görünce biran heycan ama sonra ilanın SGK olarak verileceğini hatırlayınca adrenalin gitti. Yinede tıklayalım dedik ihaleye katılmaya yasaklananlar çıktı:)
-
@LioN sorma kardesim aynisini yasadim ben de bıktık zaten ihalelere katilmaktan yasaklananlari görmekten, bir hevesle giriyoruz ihale cikiyor:)
-
@LioN merkez uzmanlık mı acaba diye umut ettim ama maalesef...
-
@eomer bu hangi unvan hocam merkez uzmanlık dediğiniz
-
@karar aile çalışma bakanlığının merkez uzman yardımcılığı.Pareto'nun gelmesini beklediği ilanlardan biri.Gerci sayı olarak 30-40 kişi belirtmiş.Bir dershane hocası da çok önceden söylemişti hatta onun bahsettiği sayı çok daha yüksekti.
-
@mel10 hocam bu puanla umudunuz sgk mı saygı duyuyorum
-
@eomer hımm dil ister girişte yine ben beklemeyeyim o vakit .
-
@LioN en son alıma göre kıyaslarsak muhtemel 350 alımda kaça düşer hocam tahmininiz var mı?