11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@hedefsgk keske bu etkinlikleri organize edenler ayarlasalar da, etkinlik yapilsa. Bireysel sesimiz cok ciliz cikar
-
Bakanlık 813 kişilik sözleşmeli personel ilanı yayınladı. Cbk ile verilen 1495 kadroyu 0 ladılar sanırım. Bu sene sgkdy ilanı için tekrar kadro izni almaları lazım....
-
@byteks1 1495 kişilik kadro sgkdy den bağımsız. Buna bağlı olarak düşünmeyin
-
@yesillenenfındık 1495 kisilik kadro ne oluyor. Yanlis anlamayin bilmedigimden soruyorum.
-
@malatyalı-sis personel daire başkanı bunlar sizi ilgilendirmiyor bunlar merkezi alımın diyip elindeki kağıdı göstermişti.
-
@yesillenenfındık Her halükarda kadro izni alınması gerekmiyor mu?
-
@yesillenenfındık hocam biz anlamıyoruz bizim için iyimi kotumu
-
@byteks1 evet cumhurbaşkanlığına onaya gitmesi gerek ki ordan red gelebilir de. Ancak başkanın elindeki kâğıtta bazı 2 yıllık bölümler avukat alımları vs vardı. Bizim için bakanlığın cumhurbaşkanlığına sgkdy için kadro talebinde bulunması gerek
-
@adanali01 hazır kadroda yerimiz yok ekstra onay süreci vs olacak ki bu da vakit kaybı demek haliyle kötü aslında
-
@yesillenenfındık tamam hocam sagolun
-
@yesillenenfındık en az o zmn 5 6 ay var daha
-
@adanali01 biz bunları konuşalı 5 6 ay oluyor zaten. Bu süreçte neler oldu bilmiyorum.
-
@yesillenenfındık tamam hocam sagolun
-
@yesillenenfındık son umut yarın bütçe görüşmelerini bekleyeceğiz desenize.
-
SGK ile alakalı forumdaki bir diğer başlıkta arkadaşımızın birisi birkaç ay önce yazdığı iletide, hem kendim hemde başka birisinden ilanin aralik-ocak gibi verileceğini ve Haziran'da işbaşı yapılacağını duydum yazmıştı. Acaba bu duyumu geçerliliğini koruyor mu hala?
-
@LioN, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
SGK ile alakalı forumdaki bir diğer başlıkta arkadaşımızın birisi birkaç ay önce yazdığı iletide, hem kendim hemde başka birisinden ilanin aralik-ocak gibi verileceğini ve Haziran'da işbaşı yapılacağını duydum yazmıştı. Acaba bu duyumu geçerliliğini koruyor mu hala?
@ynsss4 iletiyi yazan kardeşimiz.
-
@LioN gruplardada 1 ay içinde gelecek dedi de biri ne kadar doğru bilemem
-
@adanali01 kardeşim gruplarda konuşulanları ara ara burayada üfürün:). En azından bir bilgi akışı olur.
-
@LioN, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Belki sayın bakanın cuma günki görüşmeler öncesi elini güçlendirmek için SGK ilana çıkabilir.
SGK çıkmadı ama 813 kişilik bir ilan geldi görüşmeler öncesi.
-
@LioN aynen arkadaşlar durum hala stabil fakat bi kaç hafta önce daire de ilan söylentilerinin çıktığını duymuştum. Ama ne talep alındığını ne de bütçe çıktığına dair bir duyum yok. Beni burada ümitli tutan şey 10.pro da olan arkadaşlar daha iyi bilir daire de hareketlilik başladıktan 2-3 ay sonra ilan gelmişti sanki.
Ben hareketliliği 2 3 hafta önce duymuştum hesaba göre aralık ocak ayı hala geçerliliğini koruyor. Yalnız söylediğim şeyler duyum arkadaşlar ben de sizler gibi bekliyorum umut tacirliği vs gibi bir amacım yok lütfen yanlış anlaşılmasın