11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@LioN katiliyorum hocam hatta o zaman kaymakamliktan basvuran var diye forumda konusulmustu kazanan tum guy ve ilgoc sgk ya basvuracaktir
-
@yolosapiens Milletin zorla sinir uçlarına dokunuyorsun . Sonra da linçlemeye ne kadar da meraklısınız yazıyorsun utanmadan.
-
Dostlar gerçek şu ki; siz birbirinizi de parçalasanız Kurum canı ne zaman isterse o zaman ilan verecek
O yüzden hepinizi polemikleri özele taşımaya ve sükunete davet ediyorum. -
Yeni bi haber duyum mevcut mu ustad sorusturacagim demistiniz
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@adanali01 deyzem oğlu hele bir sakin ol. Bir Adana göm yanında bir tablacı salatası. Üstünede bici bici:)
-
@adam-simith Henüz yok dostum. Soruşturmamdan vardığım sonuç 2020 takvim yılı için bir hazırlık olmadığı yalnıza halen. Bilgi olursa paylaşacağım. Şu an için @LioN dostumuzun getirdiği haberler mevcut, onlara dair de bakacağız duruma biz de.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Dostlar gerçek şu ki; siz birbirinizi de parçalasanız Kurum canı ne zaman isterse o zaman ilan verecek
O yüzden hepinizi polemikleri özele taşımaya ve sükunete davet ediyorum. -
Dostlar cevaplara bakmaya unutmuşum ortalık karışmış bu kadar tepki alacağını tahmin etmemiştim. Puanım düşük değil +85 ki p13 puanımla başvuracağım istatistik mezunu oldugum için aynı zamanda. Bu ilan için bi korkum yok yani. Sınırdaki arkadaşların gelir mi cevaplarını görünce yazmak istedim ilanlar bana göre gelmiyor zaten. Sadece bu ilan bazında değil 2 senedir bekliyoruz genel olarak en azından 1 2 ay sonra gelmesinin zararı olacağını düşünmemiştim mülakatlara kadar beklenmesi zaten çok ütopik olur böyle bi derdim yoktu. Herkese iyi çalışmalar en kısa zamanda gelir umarım ne diyelim
-
@paretowilfredo hocam ben sadece temennimi yazdım. tartışma büyüyüp kalp kırmamak için ilan gelene kadar bu başlığa yazmayacağım.
-
@yolosapiens Buna bir itirazım yok dostum, tek isteğim kısır tartışmalara, polemiklere dönmesin iş. Dönecekse de özelde dönsün. Onun dışında herkes dilediğini yazabilir elbette
iyi forumlar diliyorum dostum. -
Değerli arkadaşlar hepimiz bu yolun yolcusuyuz. Şunu belirtmeliyim ki bu platformda SGK başlığı herzaman aktif ve heycanlı olmuştur. Sınav ilanı beklerken ilan geldikten sonra ve en zorlu süreç ise sınav sonucunu bekleme aşamasıdır. Bu süreçlerde troller gerginlikler atışmalar herdaim olmuştur. Lakin bu dönemde 11.pro olarak farklı bir duruş sergileyelim. Birbirimizi yıpratmanın hiç gereği yok. Daha sürecin henüz çok başındayız malum ortada bir ilan yok. Herkesi memnun etmek zor. Umalım ki geneli memnun edecek yüksek sayıda bir ilan hayırlısı ile gelsin.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@paretowilfredo ustad yeni bi haber duyum vs mevcut mu
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@adam-simith Henüz yok dostum. Soruşturmamdan vardığım sonuç 2020 takvim yılı için bir hazırlık olmadığı yalnıza halen. Bilgi olursa paylaşacağım. Şu an için @LioN dostumuzun getirdiği haberler mevcut, onlara dair de bakacağız duruma biz de.
-
Uzman,uzman yardımcısı,müfettiş,müfettiş yardımcısı,kaymakam vb çalışanların SGK’ya başvurmalarının yasaklanması için CİMER etkinliği vs yapsak?
-
Arkadaşlar gecen promosyonu bekleyenlerden biri olarak size birkaç şey demek istiyorum müsaadenizle. İlan ortadan yokken simdiden bu noktaya varmaniz cidden çok yıpratıcı sgk bu densiz ve keyfiyetcidir ne zaman isterse o zaman ilani verip yol alir. Mülakat sonucunu bekleme aşamasını bi hayal edin derim.
Hepinize başarılar dilerim ancak en önemlisi sağlık ve sabırlar dilerim. -
@paretowilfredo tesekkurler ustad yeni bi haber olursa bizlerle paylasabilirseniz cok sevinirim
-
Resmi gazete yayımlandı. ÖSYM ve Darphane'ye kadar ilana çıkan kurumlar var. Hadi bakalım darısı bizlere.