11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@gpale eşantiyon muyuz biz yani onlara göre:)
-
@gpale https://eksisozluk.com/entry/12702203
aslında doğrudan devre kelimesi kullanılsa daha iyi sanki.
-
@onuktekin, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@lamıcimiyok Denetmen kadrosu ve görev tanımı net. Vergi dairelerinde her işe koşturmak yok. Gelir uzmanlarına veri hazırlama ve kontrol işletmenlerinin yaptıkları işler de yüklenir. Tam tersi de uygulanıyor. Bazı yerlerdeki müdürlerin, şeflerin tavırlarını anlatsam burada meslekten soğur herkes. Sgk'da bu konuda insanlar daha memnun. Özlük hakkı konusunda da sgk denetmenliği daha umut verici. Yanlış bilmiyorsam sayı olarak daha azlar. Daha fazla sebep de vardır şimdi aklıma gelen bunlar. 2200 ek gösterge ile bitmiyor mesele.
Guy olmak icin takla atarsınız, olunca da burun kivirirsiniz. Olmasaydınız o zaman guy sinavinda ne işiniz vardi ?
-
@matrakçı-nasuh Haklısınız, kolay gelsin.
-
Sgk için kurum içi etkinliği yapılıyor şu an Twitter’da.....SGK’yı da verecekler böyle böyle. Ondan sonra gelir 3 yılda bir 100 kişilik ilanlar.....
-
ya moralim bozuluyor artık valla ya. Sgk şimdi de. İl göç için de olursa şaşırmam artık. Girebileceğimiz kadrolar böyle mi olacak hep
-
#SGKAilesi Bu tagla gelip destek olabilirsiniz. Olabilirsiniz değil olun. Sessiz kalmayın lütfen artık ya.
-
Cimere yaz yazmazsin dilekce imzala deriz yapmazsin sanki kendi keyfimiz icin diyoruz alin iste siz kendiniz icin cabalamadikca kurumicindekileri kadrolari teker teker aliyor sonra adama sallama cahil dedigin adam hakki olmayan bir sey icin emek verirken sen vermiyorusun cunku
ALINTI TWİTTER: Burak Aksoy ( @brq01 ) -
@gmzankr066, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Sgk için kurum içi etkinliği yapılıyor şu an Twitter’da.....SGK’yı da verecekler böyle böyle. Ondan sonra gelir 3 yılda bir 100 kişilik ilanlar.....
Maliye'de 8 yıldır açılmayan kurumiçi vardı, son 2 yıl hariç çok güzel alımlar yapıyordu, 3 yılda bir 100 ilan gelmemişti Maliye'de , sorun kurumlardaki yükselme sınavları değil , sorun açıköğretim ve gereksiz bir ton örgün iibf mezununun olması tabi birde mükerrer bir çok ilana başvuran atanan insanlar , maalesef sorunların kaynağına inmiyoruz. Bu arada bende p40 puan türünden 87 puan ile sgk bekliyorum belirteyim yanlış anlaşılmasın.
-
P40 ile mi yoksa p42 ile mi alim yapiyor
-
P40 ile mi yoksa p42 ile mi alim yapiyor.
-
@malatyalı-sis sen de biraz açıp oku artık lütfen ya. Her şey yazıyor forumda nolur araştır biraz.
-
@okitov nasıl değil ya açıklasana biraz ? Elimde puanım var diyorsun kurum içi yükselme sorun değil diyorsun. Nasıl değil görmedin mi guyun halini ? Olacakları nasıl görmezsiniz lütfen yapmayın ya.
-
@malatyalı-sis KPSS P13, KPSS P23, KPSS P40, KPSS P42 ve KPSS P47 bunlardan biriyle, en az 75 olacak.
-
@gmzankr066 teşekkürler cevabınız için.
-
@okitov nasıl değil ya açıklasana biraz ? Elimde puanım var diyorsun kurum içi yükselme sorun değil diyorsun. Nasıl değil görmedin mi guyun halini ? Olacakları nasıl görmezsiniz lütfen yapmayın ya.
Hocam şunu demek istiyorum maliye de kurumiçi alım var yanlış hatırlamıyorsam , son 20 yılda 5 defa yapılmış, bu dönem içinde de en son kurumiçi 2012 de yapılmış ve aynı yıl 1000'e yakın kişi guy alımı olmuş. Paralel kurum olan SGK'ya bakıyorum kurumiçi diye bir şey yok ama Maliye ile kıyasladığımız da alım çok düşük kalmış. Aynı mahallede oturduğum 3 tane guy arkadaşım var olaylara buradan biraz vakıfım, hiçbiri bu durumdan rahatsız değil hatta normal diyenler bile azımsanmayacak derece. Burada bir tuhaflık yok mu sizce de? Biz kendi derdimizle kalmış gibiyiz , bu arada B kadrodan direkt A kadro'ya geçiş olmalı mı olmamalı mı bu başka bir konu ayrıca tartışılır tabiki de .
-
@okitov yani hocam bi noktada çoğu mal müdürlüklerinde guy ve düz memurlar aynı işi yapıyor. Eşit işe eşit ücret mantalitesinden yola çıkılarak devlette hakları olarak görüp uzun seneler sonrası kurumiçi veriyor gibe. Fakat SGK’nın düz memurunun denetmenle aynı işi yaptığını sanmıyorum kalkıpta vezneciyi ufak bi sınavla denetmen yapsınlar. Kurumlar ve şartlar farklı. Hakettiklerini düşünüyorlarsa kapıları açık buyursunlar 2021 Kpss A dan 85 üstü puan alıp 2022 12. Promosyonda denetmen olabilirler.
-
@scofieldmustafa, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@okitov yani hocam bi noktada çoğu mal müdürlüklerinde guy ve düz memurlar aynı işi yapıyor. Eşit işe eşit ücret mantalitesinden yola çıkılarak devlette hakları olarak görüp uzun seneler sonrası kurumiçi veriyor gibe. Fakat SGK’nın düz memurunun denetmenle aynı işi yaptığını sanmıyorum kalkıpta vezneciyi ufak bi sınavla denetmen yapsınlar. Kurumlar ve şartlar farklı. Hakettiklerini düşünüyorlarsa kapıları açık buyursunlar 2021 Kpss A dan 85 üstü puan alıp 2022 12. Promosyonda denetmen olabilirler.
Evet hocam haklısınız, SGK memur ile denetmen arasında çok fark, yukarıda bir arkadaş bahsetmişti GUY dediğiniz meslek aslında düz memurun adı ve maaşı değiştirmilmiş hali. Genelde guy olanlar sonradan denetmen yada başka kadrolara kaçmak istiyor.Kurumiçi de biraz buradan patlak veriyor aynı işi yapıp aynı ücreti niye almıyoruza geliyor. GUY'un ciddi anlamda çalışma düzenini ve kariyer planlamasını yaparlarsa bence böyle bir sorun kalmaz herkes olduğu yerde kalır diye düşünüyorum.
-
@okitov evet kurum icinin ordan doğduğu hep söyleniyor. Basitçe kurum içine kaçmaktansa kesin hatlarla mesleğin sınırları çizilse zaten çoğu kişi kaçmak istemez meslekten. Doğal olarak bakanlık binlerce adam alıyoruz bi türlü ihtiyaç bitmiyor bari içerden alalım diyor.
-
Mali Müşavir yanında çalışmam nedeniyle vergi daireleri çalışanları birden fazla muhatap oldum. Konuştuğum belli kesim, kurumiçi rahatsızlık olan var.
@paretowilfredo üstad siz ne diyorsunuz?@okitov, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Hocam şunu demek istiyorum maliye de kurumiçi alım var yanlış hatırlamıyorsam , son 20 yılda 5 defa yapılmış, bu dönem içinde de en son kurumiçi 2012 de yapılmış ve aynı yıl 1000'e yakın kişi guy alımı olmuş. Paralel kurum olan SGK'ya bakıyorum kurumiçi diye bir şey yok ama Maliye ile kıyasladığımız da alım çok düşük kalmış. Aynı mahallede oturduğum 3 tane guy arkadaşım var olaylara buradan biraz vakıfım, hiçbiri bu durumdan rahatsız değil hatta normal diyenler bile azımsanmayacak derece. Burada bir tuhaflık yok mu sizce de? Biz kendi derdimizle kalmış gibiyiz , bu arada B kadrodan direkt A kadro'ya geçiş olmalı mı olmamalı mı bu başka bir konu ayrıca tartışılır tabiki de .