11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@lamıcimiyok nedenini anlatıyım gelir uzman yardımcısı vergi dairesi içerisinde vergi dairesi müdürünün görevlendirdiği her işi yapar vezneye koyabilir 4 sene orada kalırsın ,nakil vasıtalara koyabilir ,vergilendirmede arşive balya balya dosyaları taşırsın arşiv yaparsın ,süpervizörlük(sistem aç kapa ,kablo eksik bul ,yazıcı çalışmayınca sorunu gider gibi) o işi de yapablirsin yani dairedeki her türlü işi yapmakla görevli olan kişidir gelir uzmanı ,mesleki olarak tatmin olmazsın 1 ya da 2 servis dışında,SGK denetmenliğinde ise görev sınırların net olarak çizilmiştir.Mesleki olarak tatmin eder.Denetim yaparsın,rapor yazarsın,mükelleflerle ilşkin daha sınırlıdır. vb. Yani biri elmadır diğeri armuttur hatta dolmalık biberdir.Hiç alakası yoktur.
-
Salgın yüzünden kamu kurumlarında esnek çalışma uygulaması var ya SGK’da uygulanmayacakmış. Yapılandırma var ya hani yoğunluktan. Düşünün nasıl bir iş yükü var. Umarım ona göre alım yaparlar. Memur lazım işte......
-
Guy olan birisinin sgk denetmeni olmak istemesi gayet normal ki bence taşra memurukları arasında en iyilerinden birisi. Özel sektörde de karşılığı olan bi meslek.
-
@garipbankacı Dışarda milyonlarca işsiz olmasaydı hak verirdim size ve gayet normal derdim. Ancak reel olarak baktığımızda milyonlarca işsiz varken sırf işinden tatmin olmuyor diye Guy olan bir kişiyi almak yaşadığımız konjonktüre uyan bir şey değil.
-
@oğuz-kağan her çalışan bulunduğu konumdan -eğer becerebiliyorsa- daha iyisine ulaşmak için çabalar. guy olan bir kişi de "geçerli puanım var, saha elemanı olmak istiyorum, şef vb. altında direkt o hiyerarşiyi hissederek çalışmak istemiyorum, rapor yazıcam, denetim yapıcam" diyorsa kimsenin bir şey demeye hakkı yok, hem sizin konjonktür dediğiniz nedir, işsizlik dediğiniz şeyin bu ülkede bir gün azalacağını mı sanıyorsunuz? bu düzen asla iyiye gitmeyecek. ha ancak bir merkez uzmanı, sgk denetmeni olmak ister -geçenlerde forumda kaymakamlığı kazanan birinin bu ilanda adının yazdığını söylemişlerdi- bu garip karşılanabilir, onun dışında ideali olan bir guy'un sizin ne düşündüğünüzü önemseyeceğini sanmıyorum, buna mevzuatsal bir engel de getirilemez, o yüzden bunları düşünmek yerine yüksek puan almak için çabalamanızı tavsiye ederim
-
Geçen senelerde Sgk mülakatında guyların alınmadığını duymuştum. Kurum önemsiyor demek ki bu durumu. Ama tabi önemli olan mülakattan önce listedeki hak kaybı.
-
@hayat999 Bunu diyenler doğrudan bir tavırdan mı yoksa istatistikten mi söz etmişler?
-
@onuktekin benim arkadaşımın tanıdıkları var geçen ki alımda başvurmuşlar hiçbirini almamış kurum 4 kişi hepside çalışan başka kurumlarda . İstisna olarak mutlaka çalışıp atanan da vardır ama başka kişilerde böyle konusuyorsa demek ki dogruluk payı var
-
@semihylc Yani sırf istatistikse işsiz olanların şansı daha az Zira işsiz olup alınmayan sayısı daha fazla. Yok eğer bir tavırsa araştırmak lazım
-
Arkadaşlar bu ilan için bir şeyler yapalım önünüzdeki günlerde 7000 polis alınacak bunların mülakatı yapilabiliyorsa sgk nın 1200 1300 kişilik mülakatı haydi haydi yapılabilir diğe düşünüyorum benim önerim organize olup sgk başkanına twitirdan bu ilanı bekledigimize dair toplu mesaj yagmuruna tutsak dikkat çekebiliriz diğe düşünüyorum 'ne dersiniz böyle bir etkinlik yapsak yoksa beklemeyle bu ilanın geleceği yok zaten süreci çok uzun işliyor bugün ilan gelse en iyi ihtimal 6 ayı bulacak sonuçlanması beklemektense ilan için bir seyler yapmayı öneriyorum
-
@perküsyon genelde bu kurum değiştirenler geçimsiz, kimsenin sevmediği gıcık tipler oluyor, istisnalar illaki vardır.
-
@onuktekin ben de çok ayrıntılı bilmiyorum hocam sadece bir duyumdu. Belki forumda da okumuş olabilirim. Ama öyle bir muhabbet dönmüştü.
-
@gmzankr066 her yılki alım sayısına bakarak. yani 400 kişi için 85 bandını öngörmekteyim. Tabi bu puan merkez uzman alımlarının artmasıyla ve sonuclarının açıklanması ile aşağı yönlü bir hareket izleyecektir.
-
Şimdi 500 kişilik bir ilan verseler tadından yenmezdi bizim işe, onların personele ihtiyacı var çıksa artık ilana şu kurum
-
@lamıcimiyok 500 kişi gelebilir neden gelmesin
-
Arkadaşlar ilanla başvuru arasında uzun bir süre oluyor mu mesela Duy ilanı gibi ? İlan metni aradım da bulamadım.
-
Gecmis yillarda kac kati cagirilmis
-
@malatyalı-sis 4 katı
-
p42 82.8 ile şansım nedir?
-
buradaki promosyon ile '' pizzanın tamını getirdim promasyonunu ben yedim''deki promosyon aynı şeyler mi