11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Mali Müşavir yanında çalışmam nedeniyle vergi daireleri çalışanları birden fazla muhatap oldum. Konuştuğum belli kesim, kurumiçi rahatsızlık olan var.
@paretowilfredo üstad siz ne diyorsunuz?Dostum "google translate" ile İngilizceden Türkçeye çeviri mi bu cümle
-
@paretowilfredo ustad aralik ayına girdik ilanla ilgili yeni bi duyum soylenti kulaginiza gelen birsey ler var mi
-
@adam-simith Maalesef dostum. Şu ortamda da kısa vadede bir hareketlilik beklemiyorum açıkçası. Her şartta 2021 yılı için beklediğimi dile getirmiştim zaten
-
@paretowilfredo ocak gibi bir gelişme olabilirmi ilan için
-
@paretowilfredo 2021 ilk ceyrek icin mi bekliyecegiz ustad
-
@adam-simith @Lamıcimiyok ilk çeyrek temel beklentimdi dostlar. Lakin pandemi koşulları süreci sekteye uğratabilir. Kurum nasıl bir yol izleyecek beklemek ve o vakit yeniden soruşturmak gerek.
-
@paretowilfredo ilk ceyrekten kasıt ocak subat aylarımiydı ustad
-
@adam-simith Ocak - Şubat - Mart dolayları dostum.
-
@paretowilfredo kurum sağolsun en son mülakatta 6 ay beklettiği yetmedi gibi bir de sırf babamın iş durumuna niye çalışmıyor dediğim için sağolsun eleyip Üstüne bir de 1 ay deyip 6 ay bekletttiği için güvenilmez maalesef SGK ya eylül olr heralde mülakat yapana kadar sgk
-
@muzgor neden elendiğinizi anlayamadım hocam
-
@garipbankacı baban çalışıyor mu diye sordu komisyon başkanı ben de çalışmıyor dedim dedi bir daha çalışmıyor mu yok dedim hiç mi çalışmıyor diye bir daha sordu ben yok dedim beyefendinin suratı ekşidi.başvuruda serbest yazdım mı emin değilim ama benim baban gerçekten çalışmıyor gözüküyor ama komisyon başkanı sağolsun sanki bu çok çok önemli bir durummuş gibi sanki babam çalışacak o kurumda takıla takıla buna takıldı ve benim 6 ayıma mal oldu ne için bir hiç için!!!!
-
@muzgor gerçekten aşırı saçmaymış
-
@paretowilfredo En son ki alım Mayıs ayında gelmiş. Büyük ihtimalle bu sefer Mart ayından önce gelmez ilan. Benim beklentim 2021 Mart ayında ilan gelip Nisan ayında mülakatları yapması şeklinde.
-
Yapılacak şey çok basit aslında şuan sınavlar ertelendiği için herkes fazla ders çalışmıyor bize düşen 1 hafta boyunca düzenli etkinlik yapıp ilanı istemek en az 1 hafta hergün düzenli etkinlik yapsak @paretowilfredo
-
@lamıcimiyok Hocam etkinlikle olacak şey değil eğer etkinlik etkili olsaydı çoktan gelirdi. Bir de bu baş belası pandemi minimize edilmeden çok zor ilan gelmez. Bence en iyi ihtimal Mart başında ilan gelir Nisan ortasi Mayıs başları mülakat olur. Haziran gibi atama gerçekleşir diye düşünüyorum.
-
34 kişinin girdiği uzman yardımcılığı sonuçlarını 105 gündür açıklayamadılar. Bu ilanın sonuçlanıp işe başlanılması 2022 den önce olmaz gibi .
-
@lost29 O kadar da değil çok abartmaye gerek yok. Nisan mülakat olsa en fazla Haziran bulur açıklanması. Kurumun çok ihtiyacı var zaten SGK denetmen yard.
-
Dostlar twitter da etkinlik var iyi gidiyoruz desteğe bekleriz
-
Benim arkadaşım bugün yine 500 kişilik bir ilan gelecek dedi. Bilemiyorum hafiften inancım kırık. Leon’a daha çok inanıyorum ben.
-
@gmzankr066 leonda sayı olarak 500 söylemişti..