11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@semihylc Etkinlikte mesleğin önde gelenleri bile kurum içi alım güzellemesi yapmış hocam, epey talihsiz olmuş.
-
@kamusaldenetci hocam sonradan onu söylemek istemediğini yazdı . Olay farklıymış anlamadım ama neyse . Kendileri de kurumiçi olayına karşılarmış.
-
@semihylc beyefendilerin niyeti ne şiş yansın ne kebap.Kaz gelecek yerden tavuğu da esirgemek istemiyorlar,belli ki dertleri sadece kendi çıkarları.
-
@mmmustafa bizim suçumuz neydi bu döneme denk geldik alımların gelmediği gibi üstüne kurumiçi belası yıllar sonra hortladı .
-
@semihylc, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@kamusaldenetci hocam sonradan onu söylemek istemediğini yazdı . Olay farklıymış anlamadım ama neyse . Kendileri de kurumiçi olayına karşılarmış.
Hocam bence ilk tweet ile nabız yokladı. Aşırı tepki gelince lafı çevirmeye çalıştı ama ilk cümlesi gayet açık. Mesleği memurluktan gelenler bir yerlere getirmiş. Hatta böyle bi meslek memurluktan geçenler sayesinde var olmuş. Bunu net bi şekilde söyledi. Tepki oluşmasaydı bu şekilde bir dönüş olmayacaktı. Garip olan İİBF kesiminden birilerinin onu muhafaza etmeye girişmesi tabi işin bu tarafı da var.
-
Bu da olursa zaten biz bırakalım a grubunu. Sınava girmeyelim bile. Kpss istemeyen yerler için uğraşalım sadece ya da b grubu için ilk hafta girelim bir tek. İnsana dokunuyor artık valla ya
-
@kamusaldenetci dediğinde olabilir yani şu aşamada herkesten herşey beklenir . Zaten savunan belli kesimde var kimisi düz memur kimisi kurum içinde denetmen . İşte o denetmenlerin bazıları zamanında geçiş yapanlar . Ne diyelim biz bu etkinliklere devam edip sayımızın az olmadığını göstermemiz tek çaremiz anlaşılan . Aksi halde durum maliye bakanlığı gibi olursa sasirmayalim
-
@bytul evet şu an için tek dileğim bunun gerçek olması
-
Etkiblik bi halta yaramiyor kusura bakmayin. Etkinlige anarsizm olarak bakiliyor. Bunu bazi bürokratlar agzindan kacirdilar. Sayimiz az ogretmenler gibi olamadik vs yaziliyor. Ya arkadas ortada rakamlar var. Ogretmen yılda ortalama 40.000-50.000 kisi aliyor l. Bu da demek oluyorki buna umut baglayabilen 150.000 kisi civari yapar. Iibfde alim en max oldugu yil 2.000 gelmis. Yani tas catlasin umudu olan 10.000 kisi yapar. Ben de etkinliklere katildim ama artik bunu farkettim etkinlik sadece size itici gözlerle bakanlara yaptigimiz caresiz çaba.
-
@sedatinho hocam.nasil yaramıyor guy gelme ihtimalinin çoğu twiterdan desteklemeler bakanlıkta böyle konusulmusta desteği çok twitter in
-
@adanali01 hocam hic sanmiyorum twitterla alakali oldugunu. Ki benim ulastigim bilgilere de hic alakalari bile yok twitterla.
-
En son ki alımın ilanı 2019 Mayıs ayında gelmiş bir de şu an pandemi var bir bir sınavlar ertleniyor ertelenen sınavlar dahi en iyi ihtimal Mart-Nisan aylarında olur. Hal böyleyken SGK denetmen yard. ilanı Nisan ayından önce gelmez Mayıs ayında mülakat olur (bayram sonrası) Temmuz-Ağustos iş başı olur tahminen.
-
@sedatinho çözüm öneriniz nedir peki? Bizim ülkede gündem twitter dan ilerliyor bu gayet açık ve oradakilerden kimsenin haberinin olmaması imkansız gibi bişey ha görmezden gelinir o başka. Napalım dava mı açalım kimi kime şikayet edicez allah aşkına️ hak aramak anarşistlik olarak görülmemeli bunu böyle gören net hak yiyordur!
-
@tarkovski "hak yeniyordur" ne arkadas? Şuan A grubu alımlarında Hangi mulakatta hak yenmiyor. Bir ay önce yazilisinda 6. Olduğum mufettislikten mulakatta elendim. Etkinlim falan sökmez bunlara. Umrunda olmazsin, ne oy potansiyelin var ne de çogunluksun. İsine bak derler. Etkinlik ise yarasaydi adam senin gozunun icine baka aka kurumici vermezdi hemde dalga gecer gibi ilcelere postaladi seni. Bana burda etkinlikten kimse laf edemez. Ben gidip vekille gorustum bu kurumicini. Kadinin haberi yok o zaman dedim ki kendime atom fiziginin de ...
-
@sedatinho mülakat mağduru bir tek siz değilsiniz bende bunu yaşadım herşeyin de farkındayım. Çözüm için makul bi öneri olana kadar elde varolan etkinlikler devam edicektir diye düşünüyorum
-
@tarkovski herkese bol sans
-
@kamusaldenetci sanki biraz abartmissiniz hocam. Kurum içi alıma zaten karsiyiz da yazmış. Başkan şuna kızmış, tamam alımi bekleyin ve isteyin ama bunu neden kurum içinde personeller arası problem var sekllinde lanse ederek yapıyorsunuz gibi. Bana öyle geldi:) hayırlısı olsun. Saygılar
-
İİBF nin arkasında duranları görmek güzel.
-
@kamusaldenetci Sinan Bey ile daha önce mesajlaşmamız olmuştu. Kendisi kurum içi alıma karşıdır. Bahsettiği şey çok başka.
-
Twitterda çözüm yok diyen görsün. Tepki gösterince ardı ardına açıklama geldi İİBF'li birçoğu gib kurumiçi konusunda pareto uyarmasına rağmen tepki göstermeyince bu durumdadır. Eğer etkinleri öğretmenler gibi katılım olsaydı bugün İİBF bu durumda olmazdı. Mülakatlara ve sınava girmeye hak kazanların %80'i etkinliklere katılmıyor. Ayrıca 4001, kadro alımları ilgili vekillere twitter aracıyla ulaştık. Vekiller ise ilgili kişilere yazılı soru, meclis kürsünde, bütçe komisyonlarda vb. İİBF sorunları dile getirdiler. Hatta geçen sene bütçe görüşmelerde bakan sorulan soruya net olmasa cevaplamak zorunda kaldı.
Aynı şekilde sputnik hem twitter hem de radyo kanalında kurumiçi haksızlığı dile getirildi. Bu ajansı hem iktidar hem de muhalefet vekilleri takip ediyor.
En son yerel seçimde çeşitli illerde 1 oyun çok önemli olduğu gösterdi. İİBF'li %80' kendini göstermese neden talepleri dikkate alsın?
@dibace, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı AlımıİİBF nin arkasında duranları görmek güzel.