11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Arkadaşlar sgk için etkinlik düzenleyelim diyorum ama kimse destek vermiyor gruplarda bu konuya bir el atsak
-
@Sherlock-holmess Yeter ki düzenleyelim en başta destek benden. Bi tag belirleyelim pazar akşam 20:00 yıkalım kuşlu siteyi
-
Değerli arkadaşlar birkaç gün önce bir kadeşimiz ile yapmış olduğumuz hasbihalde. 500+ kadronun onaylandığı lakin bütçe görüşmelerine vs yetişemesede muhtemelen Ocak ayı gibi ilanın gelebileceği duyumunu aldığını belirtti. Aynı kardeşimiz almış olduğu bu duyumu kpss a ile alakadar bir hocamızı arayarak sormuş ve o hocamızda kendisinde de böyle bir bilgi olduğunu teyit etmiş.
Şunu ehemmiyet ile belirtmek isterim ki bunlar sade ve sadece duyun düzeyindedir. Kesinlik asla belirtmemektedir. Bakalım zaman neler gösterecek. Umudumuzu diri tutacağız lakin kendimizi çok kaptırmayacağız. Farklı kanallardan başkaca duyumu olan kardeslerimizde paylaşımlarını bu çatı altında yapabilirler. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. -
@LioN Ocak ayına kadar yetişemeyecek ne var ki anlamıyorum. Açık var mı evet hem de çok ciddi açık var ve 1,5 yıldır gelmeyen ilandan bahsediyoruz. 500 kişilik bi alım planlanıyorsa yetişmeyecek bir şey göremiyorum gidip de Joe Biden'dan izin almayacaklar yani. Altı üstü 5 dakikada ilan verecekler
-
@LioN sayı olarak da bu civarda duyumlar alıyoruz hocam güçlü bir etkinlik şart oldu
-
@LioN hocam onay aldi derken cumhurbaskanligindan mi onay almis
-
@malik Pazar aksami saat 19:00'dan itibaren kuşluda tag satın alarak etkinlik yapalım. Twitter'ı yıkalım..Haydi gençler
-
Yaklasıyor yaklaşmakta olan" diyebilir miyiz @LioN dostum
-
Ufaktan duyumların gelmesi sevindirici. İnşallah gelir yakın zamanda ilan
-
@LioN 500+ miiiii inşşşş
-
@LioN tahmini kaça düşer bu sayıdaki alımda taban puan acaba
-
@avemim ben 84 diyorum
-
@LioN istatistik bölümü de olacak mı yoksa hepsi iibf olacak? Bu konuda duyumunuz var mı
-
dostlar puan türleri değişmiş sanırım. hangi puan türlerinden alıyor ve en son kaç ile kapattı bilgi verebilecek olan var mı acaba?
-
@KamuAdayı son alımda yanlışım yoksa 85.5 ile kapattı. 13,23,40,42,47 de puan türleri .
-
@Semihylc
çok teşekkür ediyorum. puan türleri iyi burada şansım var -
Arkadaşlar yazdıklarımdan başkaca bir bilgiye vakîf değilim. Bu duyumlarıda sağolsun bir kardeşimiz şahsımla paylaştı. Herhangi bir gelişme oldukça yine paylaşımda bulunuruz. Lakin tekrar yineliyorum bunlar sadece duyum düzeyindedir. Geçmiş dönemlerde birçok problem yaşandı. Sözkonusu SGK olunca dengelerin stabil olmadığını az çok bu platformu öteden beri takip edenlerde gayet iyi bilir. Şimdilik ufak ufak duyum düzeyinde gelişmeler olmakta. Umarım geneli memnun edecek bir ilan hayırlısı ile gelir.
-
Olası 500+ alımda puan 82’ye düşer mi sizce tecrübeli arkadaşlar ?
-
@mathilda bize gelişi 83 ama fatura almazsan en son 82.5'a bırakırım o da ablamın güzel hatırı için. Eveet buyrun buyrun 11. Pro taze çıktı. Param olsa da ben alsam. Abla sarayım mı 82.5'a yoksa tezgahın önünü kapatmayalım hadi ablacım. Oğlum bak buraya iki çay kap gel en yakışıklısından:)) İşin şakası bir yana henüz ilan gelmeden bu konuda bir yorum yapmak zor. İnş en düşük baremde herkesi mutlu edecek bir puanda kapatır.
-
@mathilda O kadar düşmez çünkü 5 puan türüyle başvuralacak. En fazla 84'e kadar düşer.