11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@LioN dengelerin stabil olmaması a grubunun diğer adı zaten
-
@LioN 35 yaşını dolduracaklar olanlar için son şans inşallah yıl sonuna kadar bir an evvel gelir. En azından 35 yaşı mağduru olmadan son kez mülakat yüzü görsünler. Rakam bile ilk kez bu kadar net ifade edildi söylendiği gibi çok ciddi açık var çok net yani. Bir an önce gelir de hak eden herkes girebilir. Pandemi bütün düzenimizi mahvetti bir kere sınavların gecikmesine neden oldu insanlar sinir, stres içerisinde. Bugün Sayın Başkan Erdoğan'ın konuşmasını çok beğendim inşallah bir an önce icraata dökülür. Sayın Erdoğan herkesi iş, aş vadetti aynı zamanda özel sektörün önünü açacak hukuk ve ekonomi reformu olacağını bahsetti. Özel sektörün daha fazla yatırım yapmasını istedi ve yeni bir ekonomik reformu üzerinde vurgu yaptı. Sayın Başkan Erdoğan'ın konuşmalarını çok beğendim ve bu konuşmaların altının doldurulması için Bakanlıkların ihtiyaç olduğu kadrolar için bir an evvel ilana çıkmaları şart inşallah ki Rabbim yüzümüzü güldürür daha evleneceğiz
-
Bugün etkinlik varmış.Bilginize...
https://twitter.com/DoluIibf/status/1327294775632998403?s=19 -
@eomer Her zaman her yerde tam destek. Süper oldu bu etkinlik. Haydi İİBF camiası bugün değilse ne zaman kenetleneceğiz. İnşallah hayırlara vesile olur. Bütün gruplarda paylaşılsın kuşluda sel olup akalım
-
@LioN hocam ilahi güldürdünüz beni . Ben dükkanı kapatıp gidiyorum bu başlıktan o vakit
-
Merhaba. Biz İİBF camiası olarak 1 buçuk yıldır SGK Denetmen Yardımcılığı İlanı beklemekteyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız da son günlerde yaptığı açıklamalarında istihdam konusuna önemle vurgu yapmaktadır. Bizlerin beklentisi ise başta kamu kurum/kuruluşlarının harekete geçmesi ve uzun zamandır beklediğimiz A Grubu ilanlarını vermesidir. Türkiye'nin en önemli haber portallarından birisi olmanız hasebi ile bu beklentimizi haberleştirmenizi talep ediyoruz. Çalışmalarınızda muvaffakiyetler diliyoruz.
Değerli arkadaşlar böyle bir metin hazırladım. Eğer burada organize olup birgün ve saat belirleyebilirsek bu metini msj olarak memurların WhatsApp iletişim numarasına en az birkaç farklı numara üzerinden gönderebilir manşetten bir haber yaptırabiliriz.
-
@LioN Çok iyi olur her türlü desteği vermeye hazırız.. Ana akım medyasının amiral gemisi Sabah gazetesinde sür manşet yaptıralım acilen.
-
Arkadaşlar merhabalar.
Ben biraz acemiyim etkinlik konusunda tecrübeli arkadaşlar katkı sağlarsa ve yanlışlarımı düzeltirlerse bir kaç fikrim var onu dile getirmek isterim.4 5 gün içinde büyük ve geniş katılımlı bir etkinlik yapmamızın doğru olacağını düşünüyorum.
Etkinlik amacı gündeme girmenin yanı sıra kayıt dışı istihdam oranının ülkemizde yüksek olduğunu anlatarak medyayı ve geçen açshb nın bütçe görüşmelerinde sgk den. için yazılı soru soran ve kayıtdışı istihdam konusunda açıklama yapan mv.leride etiketleyerek farkındalıkla birlikte alım talebinde bulunabiliriz.
Yani söylemek istediğim kayıt dışı istihdam oranının yüksekliğini medyada göstermeye çalışarak ilan istememiz. Daha fazla nasıl bir etki yaratırız fikirlerinizi merak ediyorum dostlar. -
@Oğuz-Kağan
hocam şu ortamda sabah bizi manşete taşırsa biz bu lobi gücüyle başka işleri kovalayalım. salın sgkyı felan ne işimiz var -
@Oğuz-Kağan bence kapatır hocam p13 puan türü istatistik bölümü için biz 4 puan türünde giricez..en son 350. Kişilik alımda yine 4 puan türü vardı ve 85.4 ile kapattı bence 500 kişilik bir alımda 82 yi rahat görür.(şahsi fikrim)
-
Umarım biran önce ilan gelir 500+
-
Nerede kayıt dışı istihdamın neferleri! Nerede muvazalı boşanmaların baş düşmanları! Nerede GSS avcıları! Nerede müteahhitlerin korkulu rüyaları! Hep sessizlik tam sessizlik! Hani enerji nerede sinerji! 11.pro SGK denetmen yardımcısı aday adayları ne yapmaya çalışmaktadır. Amaçları nedir? Çaylarına büskevütlerini bandırıp ilan mı beklemektedirler:)
-
Hocam sizce 350 kişilik alımda 86 nın sansı nedir
-
@Esbk-1 bu konuda şu aşamada sağlıklı bir yorum yapmak mümkün değil kardeşim. Lakin 86 umut beslenebilecek bir puan. Hayırlısı olsun.
-
Peki 85,12 puan için umut var mi hocam ?
-
Salı 19.00 da sgk denetmenlik etkinliği var arkadaşlar lütfen katılalım
-
@LioN tesekkur ederım hocam
-
@miraculumd42 umut herzaman var kardeşim. Hayırlısı ile ilan bir gelsin daha net konuşulur bu konular.
-
Arkadaşlar bu ilanlar içim acele etme çabası nedendir? Tüm ilanlar aynı anda gelince ortaya büyük mağduriyet çıkacak aslında farklı sınavları kazanan mükerrer bir sürü aday olacaktır. Anlıyorum herkes işi olsun istiyor süreç hepimizi yordu ama şu an gelmesi sınırda olan arkadaşların aleyhine olacaktır bana göre.
-
@bulamadim Ben de sizin gibi düşünüyorum. DUY ve SGK ne kadar geç o kadar iyi.