2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@hayırlısı035 inşalalh hocam dediği gibi ekim ayı bizim gibi günü bekleyenlerin ayı olur çıldırmadan sabrın sonu selamet olsun hepimizin
-
@sntn35 Kurum içi yükselme sınavları buna adaletsiz, haksız, tamamen mantıksız bir şekilde imkan sağlıyor dostum
-
@paretowilfredo
Aslında başka bir şeyi kastetmistim Bir arkadaşım ıhracatçılar birliğinde çalışıyor da kurum sınavlarına girmek istiyor onun için sormuştum. Daha meslekte 1yılını doldurmadi. Teşekkür ederiim. -
@hayırlısı035
Oradayız bilrikten kuvvet doğar -
@sntn35 Algımız direk kurum içinde dostum, yanlış anlamışım. Evet geçiş mümkün dostum, geçen arkadaşlarım oldu daha evvel
-
Bari 3 bin guy etkinliği yapsak gelmişken 3 bin gelse hayat bayram olsa
-
700 icra müdür yardımcıları kadrosunu da katiplere ve hukukçulara veriyorlar
A grubu öğrencileri olarak ne den icra ve iflas hukukundan sorumluyuz anlamıyorum -
@paretowilfredo üstad çalıştığım için fazla foruma giremiyorum, guy la alakalı bir gelişme mi var acaba?
-
@sntn35 gecer hocam benimde tanidigim biri var guya gecti daha 3 ay falan olmustu ihracatcilar birligine atanalida
-
@rabia89 Adem kılıç Allah bir dese inanma asdfghj
-
@michaelcorleone aman hocam tobe de carpilacan
-
@paretowilfredo
Tamam çok teşekkürler -
@fatos. Teşekkürleer
-
@michaelcorleone asfafsxfcgscd
-
@fatos merhaba acaba 657li uzmanlıklarda da bir kurumdan başkasına geçiş bu kadar kolay mıdır? Bir bilginiz var mı?
-
İcra müdür yardımcılığı sınavına basvuramamiz gerçekten yıkıcı oldu YSK dan daha ağır oldu desem.yeridir 700 kişilik alım çok iyiydi; 2 katı mülakat sınavda alan bilgisi genel kültür arasında puanlama yapılırken standart sapma olması kat sayıların farklı olması vs... hakkaniyet li bir sınav olacaktı girebilseydik...
-
@rabia89 adem kılıç 2 veya 3 ay önce twitter da vmy gelecek dedi.adem kılıç duyumları pek güvenilir değil.
-
İcra müdür yardımcılığı sınavı eskiden de sadece hukuk ve adalet mezunlarına yapılıyormuş.
-
@squirtle yeni kazandığın mesleğin maaşı daha yüksekse rahat geçersin
-
@hayırlısı035 Hatta hiç güvenilir değil, zannımca vmy daha gelmez