2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Basarali arkadaslari tenzih ederek konusuyorum ama benim cevremdeki butun adalet okuyan arkadaslar oylesine uni mezunu olmak icin giren tipler. Ve yanlis bilmiyorsam bolum iki yillik. Koskaca hukuk derslerini iki yilda hallediyorlar nasil oluyorsa
-
Guy da bağıra bağıra kurum içine gidiyor.
Elden bir şey gelmiyor
Ne diyeyim, nasıl diyeyim bilmiyorum. -
Hukuk bilgisi de İdari Bilimler bilgisi de İİBF mezunlarında var iken bu kadroda İİBF'ye, ki böyle bir hazırlık da varken, pay verilmemiş olmasını sadece bu konudaki karşı kulise yorabiliyorum. Hakkımızı dile getirmiyoruz. Neleri istediğimizi yüksek sesle anlatmıyoruz. Malesef her güruh, bu işin içindeki herkes birileri benim için yapsın diyor. Bizim için yaptığını sandıklarımızın da çoğu aslında kendi namı, kendi grubunda yayımlayacağı reklamı, çekilişini yapacağı kitabı için yapıyor bunu. Amacına ulaşınca çekiliyor kenara. Malesef hepimiz, ama hepimiz bu ikiyüzlülüğün parçası olduk çok kez. Bu gidiş hiç iyi bir gidiş değil.
-
-
@paretowilfredo üstad, beklenen meşhur kadrolar (vmy,guy,mhuy,dguy) bunların başına bir şey gelmeyeceğinden emin misin?
-
@paretowilfredo üstad guyda kurum içi gelirse bu sene bittik resmen napmalıyız ne önerirsin öncü ol bize her yola varım artık ben ankaraya gidilecekse kalkıp ankaraya gidicem yeter artık bu nedir ya bıktık TUS gibi sınava gir 85 90 al kimse seni takmasın kadro vermesin verilen kadro sayısı 500 ü geçmesin ondada referansın yoksa elen dur o zaman kapat iibf yi kpss a yı kaldır gitsin herkes ona göre işine gücüne baksın ya nedir bu çektiğimiz biz kadar çeken başka bölüm mezunu var mıdır acaba? Ben ne yapılacaksa hazırım yeterki biri öncü olsun herşeye varım.
-
@paretowilfredo Hocam 85-90 puanlarla ortada kalıyoruz. Suç bizde de var kulis noktasında haklısınız ancak devlet büyüklerimiz birilerinin yeğeni oldugu için acılan kadroların veya bastıramadığı kurum içi kulislerinin zararını gördüğünde-liyakatın gerekliliğini fark ettiğinde - umarım çok geç olmaz zira çok ah aldılar, alıyorlar.
-
@Marsiyal Ankara'da toplanacaksak ben de şehir dışından gelmeye hazırım. Diger arkadaşlar siz hala bekleyecek misiniz?
-
@Marsiyal ben de gelirim. Bıktık !
-
Kim veya kimler bu bölümün önünü kesiyorsa Allah onu iki dünyada kahretsin.
-
@akncıı gündeme girmekle bi ilgisi yok bence bu işin . Adalet mezunları bizden daha mı çok gündeme giriyorlar veya etkinlik yapıyorlar
-
@kartalyürekli bence de bu iş twetter'ı aştı. Başka bir şey yapılması lazım. Bir şey yapmalıyız.
-
@strtmn aynen öyle . Şu ana kadar 2 yıldır gelen ilanlara baktığımızda öğretmenler hariç hangi kesimi twittrda çok etkin gördük veya hangi kesim bizden daha çok gündem oldu arkadaşlar . Ama yine mb hariç ilanlar takır takır geldi . Sıkıntı tam olarak içerden bence .
-
Adalet okurken basvuru yapabilirmiyiz bu dönem son
-
@kartalyürekli öğretmenler konusu çok ayrı, kamuoyu etkisi çok başka bize göre.
"Binlerce öğretmen atama bekliyor" gündem olunca sükse yapıyor hemen. Toplum nazarında öğretmen çok anlaşılır çünkü, her kesimden tepkiyle karşılanabilir. Guy,mhuy,vmy deyince İİBF dışında bir kesmin anlamasını beklemek güç. -
@sntn35 sınavın hazirandan önce yapılma ihtimali yok en erken tarih haziran olacak ona göre hazırlığınızı yapın
-
@İkhumuma direkt p48 ile klasiğe alacaksa, 90 üstü kapatır.
-
icra müdür yardımcılığının iibfye gelmemesi şu ana kadar yaşadığım en büyük dram oldu.akılla mantıkla izah edilebilir hiç bir yanı yok iibf ve diğer bölümlerin dahil olduğu sınavlarda en yüksek iibfnin olduğu bölüm kapatır mevzuat bizde sınavda yüksek puan bizde en az alım bizde bu nası bi çark.ha şunu da ekleyim biz akm önünde toplandığımızda 30 (otuz) kişi vardı yarın bi gün böyle bi durum olunca bu sefer en fazla 35 kişi olur.bot hesap açıp tivit atmaktan bile çekinen bi kitlemiz var.herkese hayırlı işsiz geceler
-
@strtmn, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@İkhumuma direkt p48 ile klasiğe alacaksa, 90 üstü kapatır.
test sınavı (eleme) sınavı olmayacak dolayısıyla 45 kişilik bir alım olursa 5 katı çağırır ve 90 nın altında kapatması imkansıza yakın bir durum tabiki -
@İkhumuma umarım 80 üstünü elemeye alırlar ilk önce, sonra klasik olur. Temenni...