2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@genclerbirlikli muhasebe monografi mi cikmisti hocam niye ozellikle muhasebe dediniz zor muydu
-
@genclerbirlikli Merkez kadroların mülakatları nasıl oluyor? Hakimlik konusunu biliyorum ama kurumlar açısından yabancıyım biraz duruma
-
Bu ileti silindi! -
.............
-
@genclerbirlikli maliye ilanlarını biz uzun zamandır beklıyoruz. Ne bilim Malıye dıyınce yazmak istedim. Saygısızlık olarak almayalım da bızım uzun zamandır bekledıgımız ılanlar olunca haliyle hassas oluyoruz. 2018 de puanı olup 2019 da tekrar gırenler, elenenler . Çoğu kişi bekliyor
-
@genclerbirlikli aman dostum dikkat et sana saldiran tipler olur olumsuz yazdin ya
-
@zenginmemur ben işe girmeden önce ve sonra aynı şeyleri savundum, savunurum
-
@genclerbirlikli hocam tmsf uzman yard kaça düşer var mi bir öngörünüz
-
Bu ileti silindi! -
@klckyahilal sınavı geçseniz bile mülakat olduğu için sadece bddk odaklı gitmemenizi tavsiye ederim. başarılar...
-
@Blueberry Bu durum hepsi için geçerli değil mi bddk mulakatinin ekstrasi nedir
-
hanımlar beyler twitterda tagimiz var ne yazıkki hep aynı kişiler katılım sağlıyor sözüm etkinliğe katılmayanlara gelin bu 10 gün çok önemli yoksa daha çok bekleriz
-
2018 basliginda neler konusuluyordu kpss oncesi 1000 vmy hele biri vardi kesin mhuy gelecek diyordu ne hallerdeyiz önümüz niye acılmiyor?
-
ALINTI TWİTTER:: @Ahmet57798860
DUYURU...DEĞERLİ İİBF AİLESİ;
Aksam saat 19.30 da GUY etkinliği düzenlenecektir herkesi etkinliğimize davet ediyoruz....
HAK ARAMAK TCK DA SUÇ DEĞİL KARDEŞİM....
YER:: Twitter -
MTA müfettiş yardımcılığı ilanı da geldi. Nerede kaldın İçişlerim?
Gözlerim yollarda
İçimde bir umut
Açar bakarım
Her gece resmi gazeteyi
Ama yok bir gelişme somut -
@dzndr ben umudumu kestim artik ic islerinden
-
#ZehraZSelcukSGDYAcıklansın
Tag ile akşam 8 de twitterda etkinlik yapacağız .. sizlerden destek bekliyoruz . -
Linkedinden bir vmy ye sordum ilan gelir mi kısa sürede diye, bu yıl alınmayacak diye yazdı sadece. Paylaşmak istedim.
-
@avemim aynen ben de bi vmy ina sordum valla mayısa kadar çok zor dedi
-
Sevgili Dostlar.
30 günde açıklanır yönetmelik maddesine rağmen 4 aydır açıklanmayan SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçlarının açıklanması için 20.00’da #ZehraZSelcukSGDYAcıklansın etiketiyle Twitter’da buluşalım.
Buluşalım ki 11. Promosyon için süreç hızlansın. Yaşlar ilerliyor, ömürler gidiyor dostlar.
Bizim için değil, kendiniz için.
Saygılarımla.