2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@hks999 Merhaba dostum. Direkt bir bilgim yok bu konuda malesef ancak TÜİK ihtiyaç duyduğund alıma çıkan bir kurum. Alım yapmayalı da bir süre oldu. Olabilir açıkçası bu yıl tahminimce. Dostum KPSS'den puan aldıktan sonra umutsuzluk ya da rehavetle hiç farketmez, çalışmayı bırakırsanız malesef kaybedersiniz. Çoğu zaman ilan geldiğinde gerçekten geç oluyor. Bu yüzden siz puanınızın ziyan olması riskini asgariye indirmek adına çalışmalarınızı sürdürün. Şayet bir bilgimiz olursa biz de paylaşırız elbet
-
Dostlar yeni dönem Denetmen Yardımcılığı alımını konuşmak için bence erken. Şayet 10. promosyonun atama sürecini öngöremiyoruz şu an için. Ancak denetmen fazlalığı sadece fazlalık olan illerin yakınmasıdır. Gidin 5 denetmenle denetim gerçekleştirmeye çalışan illere bir sorun bunu bir de Şu var, Ankara başta olmak üzere korkunç bir yığılma söz konusu. Sebepleri tartışılır, farklı yorumlar yapılır. Ama benim düşünce kesinlikle sıra "birilerine" gelince rotasyonun kaldırılması için çalışma yapılması ve kaldırılmasının başarılmasıdır. Tam Ankara'dan bir yerlere gitme sırası gelince, geri kalan herkesi illerine adeta gömerek Ankara'da kalan "birilerinden" kaynaklı bir yığılma söz konusudur.
Meslekte ihtiyaç çok yüksek düzeyde. İş Kazaları da mesleğe hediye edildi ve iş yükü korkunç düzeye erişecek artık. İstisna illeri bir kenara koyarsak, ihtiyaç olmaması söz konusu değil. Lojistik konusunda da mesleği müdafaa etmesi gerekenlerin her ilde bu tedarikin sağlanması adına çalışma yapması gerekiyor. Bilgisayarsız denetmen varsa bunun her şeyden evvel sorumluluğu, mesleği savunması gerekenlerdedir. Malesef yeterli çabanın meslek mensupları için gösterildiği kanaatinde değilim.
Bakalım süreç içerisinde yine bilgilendirme yaparız dostlar. Şu süreç bi tamamlansın hele. -
@Marsiyal Dostum Bakanlığın inisiyatifinde ilanların süreçlerinin nasıl işleyeceği konusu. Yıl bitmeden geleceğini düşünüyorum ancak tabi tekrar soruştururuz. Bir şeyleri netleştirebilirsem paylaşırım.
-
Hocam guy ne alemde sence bu sene kesin gelir diyebiliyor musun @paretowilfredo
-
@nslhn İl göç iletinizin hemen yukarısında konuşuldu dostum. İl planlama için de durum İçişleri Bakanlığı'na dair yapmış olduğum üstteki yorum kapsamındadır.
-
@keynes5 Bununla alakalı bilgilendirmeleri çok sık ve detaylıca yaptım dostum. Kesin denemeyeceğini ve gerekçelerini çok kez izah ettim.
-
@paretowilfredo üstad Varol buraya yazıcagınız her umutlu ileti bızı ayakta tutuyor
-
@paretowilfredo saolun ustad
-
Sgk denetmenlik açıklanmadan yeni ilan bekleyene bakanlığın tepkisi..
şaka bir yana bende hemen açıklanıp ilan gelsin isterim ama bence uzun bir süre umudu kestim bakanlıktan
-
@paretowilfredo çok teşekkür ederim ,Allah razı olsun sizden.
Günde 10 defadan fazla foruma giriyorum. Alanım olmasa da başlıkları okuyorum, geri donusleriniz çok kıymetli ve açıklayıcı hayret ediyorum. Benden dua alıyorsunuz hocam. Ne diyeyim iyi ki varsınız. -
@paretowilfredo üstad hangi kurumda olduğunu hep merak ediyorum tahmindede bulunamıyorum
-
@paretowilfredo hocam merhaba mesaj atmıştım ancak görmediniz galiba paylaşılan tabloda strateji ve bütçe başkanlığı ve hazine ve maliye bakanlığı alımları da görünüyordu bir duyumunuz var mı bu konularda ne zaman olacağı ile ilgili?
-
@Hayaller71 sosyal guvenlik kurumunda denetmen kendisi bizde bu kadarini ogrenebildik
-
@johnstuartmill hahah eyvallah kardeşim
-
@silence p48 isteyip sadece klasik sınav yapma ihtimalleri var ve yüksek.Sağlam duyumdur hayatımda ilk defa duyum verdim bu arada
-
@Hayaller71 bu sefer p48 le alacak gibi
-
İcra müdür yardımcılığı hakkında bir genel bilgi yazın var mı üstat ? @paretowilfredo en son ne zaman yapıldı maaşı özlük hakları vs
-
@İkhumuma teşekkür ederim paylaşımınız için hocam ama işin içinde ösym varsa para her zaman fazlasıyla alınır ondan testi kaldırcaklarını pek sanmıyorum belki p48 şartı konur
-
Kaynak var mı arkadaşlar icra müdür yardımcılığı iÇin güncel Öneriniz?
-
@İkhumuma Sayıştay p48 ile alacağını birkaç yıl önce duyurmuştu fakat bu duyurudan sonra iki alım gerçekleşti. P48 ile alınabilmesi için sayıştay kanununda değişiklik yapılması gerekiyor.