2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@Godot bu soru ciddi mi şaka mı
Immh. O kadar okudum stajyer olmam ben.
-
-
@genclerbirlikli gerçekten biz de bi tuhafız ya . İş diye ölüyoruz , zor diye sınava girmemek ne ki ? Çalışıcaz yani arkadaşlar napalım . 4 kişi de alsa 400 de alsa her şeyi değerlendirmek lazım şu kıtlıkta. Maddi sıkıntılar ve sağlık sorunları dışında gerçekten hiç bi bahanesi yok sınava girmemenin.
-
Bu ileti silindi! -
@genclerbirlikli Linç is coming...
-
Bu ileti silindi! -
@genclerbirlikli inşallah hocam teşekkür ederiz hazırlık için iyi oldu bizler acısından erken bilgilenmek, dediğiniz gibi 80 kere düşerse harika olur. Ben hemen başlayacağım çalışmamaya
-
@genclerbirlikli dostum merhaba az cok muhabbetimiz oldu seninle.Sence idari yargı hakimligi denenmeli mi bu ilansiz bir donemde.20 kisi alianacak.Mülakati nasil olur?Sen katilcakmisin?
-
@fatos_ hakimlik konusunda tamda bu cizgideyim.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@fatos_ aynen öyle 4 kişi de olsa 10 kişi de olsa 400 kişi de olsa tüm sınavlara girilmeli.
Aslinda cevabin burda ama hakimlikde olsa ayni mi diyosun
-
.............
-
@genclerbirlikli maliye ilanları gelene kadar o zman biraz takıliyim sağol
-
@zenginmemur maliye ilanları da ne bileyim...
-
Bu ileti silindi! -
@genclerbirlikli hocam nasil yani mhuy guy vmy muy bunlaedan biri gelmez mi icime bir kusku dustu.
-
Bddk ilanı gelicek mi bir haber var mı?
-
@zenginmemur mhuy guy vmy bilmem de muy diye bi kadro artık yok; hmuy var onun da yönetmeliği yok. Hangi türden alacağı bölüm bazlı olup olmayacağı ve yds olup olmayacağı belli değil çünkü hazine ydsli ve bölüm bazlı alırken maliye ydssiz ve ortak alıyordu. Hazineden gelen genel müdürlükler uzman yard isteyecekse yds kesin ister ama maliye tarafı için bilgim yok, ihtiyaç duymazlar diye düşünüyorum. Kısaca hmuy için işler karışık.
-
@klckyahilal puan kaç?
-
@Blueberry 85 hocam
-
Bakanlıkların birleşmesi en çok bizi vurdu. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı birleşmeden sonra yokları oynuyor. Zaten yavaş olan sistem şimdi daha beter halde.