2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo üstad maliye bakanlığındaki yapılanma sadece vmy ile mi ilgili?
-
@paretowilfredo üstad, BDDK’nın bazı yetkilerinin TCMB’ye devredilmiş olması olası BDDK sınav ilanını etkiler mi?
-
Sevgili arkadaşla iki yıldır kpss giriyorum ikil yılda ki maliye netlerim hep 20-23 arası bir türlü arttıramıyorum. Acaba yüksek net yapan arkadaşların kaynakları nelerdir neleri tavsiye eder. Rica etsem yardımcı olur musunuz??
-
@zenginmemur hocam mevcut vergi mufettislerknin suan ki durumu belli degil.ankara izmir istanbulda toplanma durumlari var malum temmuzdan sonra durumlari belli olmaya baslayacakmis ki sene sonunu bulur yerlesmeleri o yuzden ilan gelecegini sanmiyorum dedi kuzenim.keskee gelse keskeee
-
@sonunageldim 8 ya da 9 ilde toplandılar. Tercih yaptılar. Sonuçlar geldi. Yalnız tüm sürecin bitmesi, yani müfettişlerin belirlenen şehirlere nakli için verilen süre temmuz sonu. Yanlışım varsa @genclerbirlikli düzeltsin ama bildiğim kadarıyla durum bu.
-
@kuruhasan, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@sonunageldim 8 ya da 9 ilde toplandılar. Tercih yaptılar. Sonuçlar geldi. Yalnız tüm sürecin bitmesi, yani müfettişlerin belirlenen şehirlere nakli için verilen süre temmuz sonu. Yanlışım varsa @genclerbirlikli düzeltsin ama bildiğim kadarıyla durum bu.
Ankara, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Bursa, Konya, Adana, Gaziantep ve Antalya=》 belirlenen iller bunlar
-
@kuruhasan ben cok geride kalmisim hocam demek ki tesekkurler insallah en kisa zaman da gelir o zaman
-
@sonunageldim hocam ilan şöyle gelir belirsizlik giderildiyse yapilanma ne oldu vdk gibe bağlancak mı?Hani vergi mufettisligi yerine vergi kontrolörlugu konusuluyordu?Bu durumlar cozulduyse gelir ama net bir cevap yok suan icin
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@sonunageldim hocam ilan şöyle gelir belirsizlik giderildiyse yapilanma ne oldu vdk gibe bağlancak mı?Hani vergi mufettisligi yerine vergi kontrolörlugu konusuluyordu?Bu durumlar cozulduyse gelir ama net bir cevap yok suan icin
@paretowilfredo ne zaman bitecek?
-
@zenginmemur Bu soruyu @BeratAlbayrak 'a yönlendiriyorum dostum.
-
@Blueberry Temelde denetim ve teftiş mekanizması ile ilgili ama başka konular ve unvanların da ikincil mevzuatları üzerinde çalışmalar var dostum.
-
@Marsiyal, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo üstad şaka maka bu yılda mhuy gelmeyecek heralde nerede bu ilan acaba
Ben almadım dostum, kim aldıysa versin şu ilanı hakikaten artık
-
@tuntirikos @szynp Dostlar dediğim gibi bu hafta bitince BDDK'yı yeniden soruşturacağım. Etkileyebilir mi? Evet, mümkündür. Ama netleştirmeden yorum yapmak istemiyorum. Bakalım, umarım güzel haberlerle geliriz
-
Hocam herkese günaydın birşey sormak istiyorum. Şu anda açılmış olan sınav başvurusu yapılabilecek kurum sınavları nelerdir? Oek bir bilgisizim. Malum kaymakamlık sınavı da yeni bitti. Bilgi verirseniz sevinirim.
-
@paretowilfredo Berat Albayrak' gore 11 Nisan 2018 de bitmisti ustat sanki o aralar yine paket acilimi falan yapmisti.
-
Okunmamışlar 40 a dayanmış:) Bugün totem günü hadi bakalım :))
-
Okunmamışların niye coştuğunu anladım bi arkadaş konulara sırayla bişeyler yazıyor bayağı konuları hortlatmakla meşgul şu anda
-
kurumun yapılanma faaliyetleri halen bitmediği ve uzman yardımcısı mevzuat çalışmaları henüz tamamlanamadığından bu sene helal akreditasyon kurumu ilan veremeyecekmiş.
Kaynak:CİMER
-
Allah'ını seven üstüme yds siz ilan atsın
-
@RootofAllEvil al benden de okadar durumu iyi özetlemişsin