2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
İyi akşamlar arkadaşlar. Bu sene sonuna kadar Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı İlanı gelecek insallah. Bi ihtimal Yds istenebilir. 27 kişilik bir ilan. İİBF ve Hukuk alanından olacak.
-
@namı-diğer geçen yıl yds istememişti ama hocam bu yıl neden değişsin ki? Birde kaçı iibf bilginiz var mı?
-
@Marsiyal Bu alımda gelebilir Hocam. Net bir şey yok. Ama yönetmelik değişikliği olabilirmiş.
-
@Marsiyal alan bazında kaçar kili alınacak bilgim yok hocam.
-
@namı-diğer hocam duyum için teşekkürler. İnşallah yds istemez kurum. Yds mevzuu noktasında bilgi edinirseniz paylaşmanız bizleri mutlu eder.
-
@namı-diğer Yds isterse kaç isteyebilir?
-
@Mülkiye_17 c seviyesi olur büyük ihtimalle.
-
Her sene bir önceki seneden daha kötü oluyor. Elimizde bir "guy" vardı onu da Gib'de düz memur olan uyanıklar ele geçirdi.
-
@mundell-fleming, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
İl planlama uzman yardımcılıģı muhtemelen hangi puan türünü kullanır arkadaşlar
eskisi gibi p31 yada p33 i kullanabilir .
-
Yds istemeyecek bir merkez uzmanlık kadrosu yok mu ufukta?
-
@genclerbirlikli Hocam en başından beri grubu bilgilendirdiğin için çok sağol. Stajyer hazine kontrolorlüğü mesleğinin prestiji , bakanlıktaki rolü ve geleceği hakkında da birşeyler söyleyebilirmisin ?
-
@RootofAllEvil içişleri uzm yrd var ilan inş gelir
-
@paretowilfredo Dostum bddk’nın bazı yetkileri Merkez Bankasına devredilmiş sanırım, bu ilanı etkiler mi sizce?
-
@tuntirikos, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo Dostum bddk’nın bazı yetkileri Merkez Bankasına devredilmiş sanırım, bu ilanı etkiler mi sizce?
Aynn ya hala alıma da çıkmadı.Haberi görünce benim de aklıma bu soru geldi.Bu yuzden hala alıma çıkmamış olabilir mi?
-
Aralik ocak subat bandinda ilanlar geldi geldi gelmedi gecmis olsun kpss ye tekrar hazirlancaz mecbur him gucum yok tekrar kpss icin
-
Vergi mufettis yardimciligi alimi mhuy bunlar yıl bitmeden gelmeli
-
başlıkla alakasız ileti silinmiştir
-
@zenginmemur vmy ile alakalı, yuzde 5 95 ayrımının kalkması düzenlemesi bugun meclise geldi. Meclisde yasalaşıp, rg de yayımlanması aysonunu rahat bulur. Akabinde de vm yönetmeliği yayınlanması gerekecek. Ancak yönetmelik yayınlandıktan sonra ilan safhasına geçebilir vdk ki bu da en erken ocak ayı olur diye düşünüyorum.
-
@müfettiş_37 hocam ocak yine iyi bir donem yeterki ilanlar gelsin ve sayı olarakda cok olsun temennimiz hep bu yönde ancak guy ve vmy 2 yildir gelmedi.Mhuy muy zaten bizleri yıktı geçti
-
Rekabet kurumunun sınav açma ihtimali var mıdır? Geçen sene eylül ayında sınav açmıştı sanırım.