2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@kalendermeşreb Hem adblock a izin verilmeyip hem de bu derece her yerden reklam fırlaması iyi niyeti sorgulatıyor artık. Haber linklerine tıklamıyorum zaten orayı geçtim forum da bile tam bir sayfa reklam çıkıyor.
-
@kilici Dostum kusurabakmayın ama arkadaşlarımız bir süreçten geçtiğimizi defaatle dile getirmesine rağmen, sürekli olarak bunu bu tarz ile gündemde tutmaya çalışmanız da benim nezdimde sizin niyetinizi sorgulatıyor. Sorunların farkında olduğumuzu arkadaşlarımız size izah etmeye çalışmış. Dışarıdan bir işe bakan her insan, topu topu bir reklam neyi düzelmiyor diye afaki şekilde yorum yapabilir. Bunu anlarım. Ancak izah edilmesine rağmen iki günde bir bunlar dile getiriliyorsa, ben de buna şüphe ile yaklaşırım.
Makul birisi süreci gözlemlediğinde üzerinde çalışıldığını anlamalı. Foruma yeni üye olan birisi bunu göremeyebilir. Ancak siz sürekli burada olduğunuz halde güncel başlık slider'ı üzerinde çalışma yapıldığını, yerleşimin değişikliklere uğradığını, bir şeylerin denenip test edildiğini gözlemleyebilirsiniz diye düşünüyorum.
Konu hakkında konuşulacak yer de burası değil ayrıca dostum, şuradan devam edebiliriz dilerseniz; -
Gece sürpriz bir ilan gelir mi acaba?
-
@paretowilfredo Kamu İhale Kurumuyla alakalı olumlu-olumsuz duyumları soruşturabildiniz mi hocam?
-
@beveridge-eğrisi Bende de oyle bi his var nedense hayirlisi bakalim
-
@paretowilfredo hocam vergi dairelerinde çalışan Guy arkadaşların çoğu kurum içinin mevcut çıkılması gereken ilanı etkilemeyeceğini söylüyorlar ısrarla sizce onlar neden bu kanıdalar ? Birde bakanın değil de müşteşar ve bakan yardımcısına sesimizi duyurmamızın daha işe yarayacağını söylüyorlar sizce de böyle mi ?
-
@miraculumd42 kuruniçindekilerin disarda sonav bekleyen kpss a adaylarını kandirmak için soyledigi yalandir sizi etkilemeyecek yalani. Bal gibi de etkileyecek kadrolari onlar işgal edecek nasi etkilemeyecekmis yalan dolan hepsi.
-
@Büyükelçi eğer sayı gerçekten 3950 kişi ise bende bu söylenenin yalan olduğunu düşünüyorum hocam nasıl etkilemez ya deyip durdum içimden ama adamlar o kadar kesin ve bilmiş konuşuyor ki yok kurumun zaten ihtiyacı çokmuş alım illaki olur ama ne zaman olur bilinmezmiş bunun gibi bir sürü hayal ürünü vs
-
Bi anlık hissiyatla ilan gelecek gibi hissediyorum umarım yanilmam !:)
-
@paretowilfredo hocam Allah askina sayistay gelecek deyinde bari oturup ona calisalim ilan yok bisey yok ders calismakda anlamsiz geliyor su an ne yapalim bilmiyorum
-
@paretowilfredo herkese s.aleykum arkadaşlar şöyle bir tespitim var pareto ne der bilmiyorum 15 kasıma kadar GUY gelmez işe ins gelir de Şubat-marta bir yoğunlaşma olacak VMY MHUY v.s beklenenlerle ilgili@
-
Türk patent ve marka kurumu 14 uzman yardımcısı alıyor ilanını gördüm mutlu olmuştum . Meğer hepsi mühendislikmiş . İnşallah bugün yarın bize de gelir bir şeyler
-
@paretowilfredo senenin başında bu yıl için öngördüğünüz ilanları gördük. Acaba bunlar dışında bilhassa merkez uzman yardımcılığı için sürpriz kurum ve kadrolar için ilan görme şansımız var mıdır sizce? Mesela TBMM gibi. Teşekkürler.
-
Abi şu sayıştay bari gelsin lütfen ya kaymakamlık bu sene olmadi ona bari tutunalim
-
@scofieldmustafa sayıştay 2020 kasımda falan anca olur daha mülakatı yapılmayan grup var.
-
@beveridge-eğrisi ovovovovv o kadar diyorsun. Daha mülakatın olmadığından bile haberim yoktu abi bu nedir ya
-
Alican hoca sayıştay kitabının yeni baskısını çıkarıcakmış. Bence yakın zamanda ilan gelebilirim hocam @beveridge-eğrisi
-
suan bi il göç yar sınavı var girilcek sonrası ? arkadaşlar etkinlikleri özellikle twitter arttıralım yoksa boşluğa düşücez hep beraber
-
@scofieldmustafa sayıştay sınavı şubat marttan önce olmaz hocam erken zamanda beklemeyin
-
@Marsiyal Şubat marta gelirse iyi zaten