2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@whshw 1 yıl önce ihdas edildi, bugün yönetmeliği çıktı. Henüz alım yapmadı ama kadro ihdası bilgisi haberde var
-
@islimbot hocam dediğiniz gibi de olabilir ama bence kadro 1 yıl önce ihdas edilip yönetmelik yeni yayımlandığına göre yakın zamanda ilan gelebilir gibi
-
Dguy ,Mali Hizmetler uzman Yrd ile Maliye uzman Yrd gelse bari
-
Mhuy ilani icin e devlet uzerinden sorulan soruya cevap olarak ne verilmişti?Paylasabilir misiniz?
-
BDDK gel artik vicdansız, hayirsiz cagirmazdim acil olmasa
-
@hanniball evettt
-
İlan lar gelsin ama ne Guy ne se başka bir ilan bu İİBF sorununu çözecek köklü çözümler gerek bi univérsite bitirip bi üniversite süresinde ise girmeye calisiyoz
-
Yeni atama izinleri hayırlı olsun https:// www. memurlar. net/haber/866124/3-kontenjan-dagitimi-yapildi-kamu-kurumlarina-1-257-atama-izni-daha-verildi.html
-
Göc idaresine 200 kisilik il goc uzman yard. icin izin verilmis 45 kisi olayi artar heralde artik
-
@RagnarNurkse inşallah yeni ilana ne zaman cıkar acaba
-
@klckyahilal seneye çıkar gibi malesef
-
Merkez göç alımı olur galiba
-
@IS-LM alıştık beklemeye
-
İçişlerine verilen 200 kişilik alımın 45 i il göç desek kalan 155 kadro içinde içişleri uzman yardımcılığı yer alır mı?
-
@hanniball BDDK Aralık mi demislerdi, Kasım'da gelir mi acaba, gelsin artık
-
@RootofAllEvil, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
İçişlerine verilen 200 kişilik alımın 45 i il göç desek kalan 155 kadro içinde içişleri uzman yardımcılığı yer alır mı?
İçişleri uzman yardımcısı için içişlerinin ilana çıkması gerekmiyor mu? İç işlerine 200 kişi, il göçe 200 kişi ayrılmış.Bu durumda il göçte kalan 150 kişilik kadroyu merkez göçe verirler. Tabi verirlerse.Benim dusuncem böyle.
-
@sbf13 bu izinleri kullanmaları için belli bi süre kısıtı var mı ki acaba
-
@RootofAllEvil İc islerine 200 goc idaresine 200 kadro ayrilmis farkli farkli sanirim yoksa ic islerine ayrilan kadro komple goc e ayrilmis.kafalar yandi
-
@RagnarNurkse göç idaresi için 200
-
@hanniball Bu BDDK niye bana çok zor geliyor yaa Sayıştay Klâsik mi bddk mı daha zor.