2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@Müşrif tabi ki sayıstay zor
-
İçişleri gel artık
-
BDDK uzman yardımcılığı için p 30 85 yeter mi sizce?
-
Merkez bankası için duyum var mı ? Uzman yard veya denetçilik açar mı tekrar bu yıl bitmeden
-
@RagnarNurkse altında açıklama yapılmış zaten hocam
-
https:// www. memurlar. net/haber/866165/sayistay-dan-denetci-yardimcisi-alimi-icin-hazirlik.html (Sayıştay'la ilgili)
-
@aslan20072007 Yanlış haber hocam. Daha yapılmayan mülakat var. O mülakatların yakında yapılacağına işaret bu, yeni alıma değil.
-
@albertcamus ama iyi de sayıştay ilan ettiği sayıdan aşağı alım yapmadı ki bugüne kadar.
-
Şu reklam işi biraz fazla olmamış mı sayfaya her girdiğimde kategorilerde reklamı aşmadan başılğa giremiyorum. Bir başlıktan çıkıp diğerine girdiğimde bile reklam düşüyor. para kazanın kardeşim ama resmen kullanışı zorlaştırmış giresim kalmadı.
-
@kalendermeşreb Hocam yönetim buna dair aciklama yapti bir kac kez. Ilgili basliklarda gorebilirsiniz. Bi yenilenme sureci oldugunu ve yakim zamanda duzene girecegini belirttiler.
-
@RootofAllEvil Hocam sayıştay hiç 38 kişilik alıma da çıkmadı bugüne dek
-
@mk-ank, içinde söyledi: Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!
@mrnobody Hocam farkında olduğunuz ve bizim de daha evvel söylediğimiz gibi arkadaşlarımız yerleşim konusunda çalışıyorlar. Maalesef yerleşimi optimize etmek, hem forumun yapısını koruyup hem de bir şeyler eklemek kolay olmuyor. Jenga oynamaktan farksız O yüzden bize zaman tanıyın, en güzel hale getirmeye uğraşıyoruz.
@kalendermeşreb konuyu illa para sanmak, hemen her çalışma yaptığımızda bunu söylemek de garip hocam arkada bu işin mutfağında hem sizin kullanımızın devamı hem de işlerin düzelmesi için uğraşan bir ekip var. Az daha sabır
-
@mk-ank @albertcamus bu konudaki açıklamarı görmedim arada eleştiri hakkımız olması normal. Ne diyelim bekliyoruz kardeşim eyvallah
-
@kalendermeşreb Tabi ki hocam. Ancak konunun hep para ile alakalı olduğunun düşünülmesi üzücü biraz. Bir değişim süreci yaşıyoruz, inşallah kısa sürede taşlar yerine oturcak
-
@choosemyself geçen mayısta okul söyleşisinde eylülde alım olacak dediler olmadı 2 gün önce mail attım herhangi bir alım planlanmıyor dediler ancak geçen sene böyle bir maili attıktan sonra aynı cevabı almıştım ve 1 ay sonra ilan verdiler.
-
@gpale alım olmayacak mı dediler bu çok üzdü gercekten. Umarım yine geçen seferki gibi bir ay sonra olur. Çünkü çalışan arkadaşlar en geç Şubat'ta yeniden ilan olur diyorlardı onlar da emin olamıyor tabi ama.
-
Bddk neden gelmiyor ya. Bari o gelsin
-
Sayistayda bos olarak bulunan basdenetci kadrosunun iptal edilip yerine 38 denetci yrd kadrosu ihdas edilmis. Boyle bir habere denk geldim. Bunun anlami 45+38 kisilik bir ilanla mi alima cikacagi acaba? Yoksa klasik 45 kisi ile devam mi eder?
-
@Mrt1313 bddk gelir hocam eli kulağındadır
-
Sayıştay gelir inşallah