2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Beyler bayanlar izninizle Sayın iyi parti milletvekili Hüseyin örs'e İİBF'lilerin sesi olduğu için teşekkür etmek istiyorum. İşsiz milyonların sesi olan, mecliste dillendiren susmayan her milletvekiline sayıları "bir elin parmaklarını geçmese de" şükranlarımı sunuyorum Naçizane. Lütfen bizler de etkinliklerimize devam edelim, Allah'tan ümit kesilmez. İşimiz hakikaten zor.
-
@Aslan-Reyiz aslan reyiz yazdiginda sebepsiz mutlu oluyorum adamsin
-
@Marsiyal Duyum sağlam dostum kaynak olarak ancak takvim konusuna malesef net bir şey söylemek mümkün değil. Kurum inisiyatifini ne zaman kullanırsa. Bu yıl da yeniden gördük ki yıl sonuna kadar dahi bekleyebiliyorlar ellerindeki kadroları kullanmak için kurumlar.
-
@beveridge-eğrisi Planlama 20 dostum. Altına düşeceğini sanmam. İl göçte sayı kırpılabilir ama Merkez için 20 zaten az bir sayı. O nedenle karar verilirse bu sayı aynen gelir diye düşünüyorum.
-
@Müşrif İlk yarıda olması planlanıyor diye biliyorum dostum. Ama kadro hakkı 2020'nin tamamı için olacağından sarkabilir mi derseniz elbette böyle bir ihtimal var. Ama planlama aslolarak yılın birinci yarısı için.
-
@paretowilfredo ne yapar ne ederler 2018 kpss'yi kullandirmazlar bize diye düşünüyorum üstat. Illa şu kpss belasını tekrar yasatacaklar. Umarım yanilirim.
-
@IS-LM eyvallah kardeşim.
-
@paretowilfredo acaba kaca kadar duser ??
-
@paretowilfredo üstad mhuy alimida yapilanmadan dolayi gelmiyor olabilir mi?
-
Bazı atama kararnameleri yayınlanmış bugün rg de bide vergi müfettişleriyle ilgili düzenleme kabul edilmismi ne pek anlamıyorum
-
Vmy ile alakali duzenleme bugun resmi gazetede yayimlandi. %5 lik olayi kaldirildi. Sanirim artik son seklide verilmis oldu bu meslege. Ilanin gelmemesi icin en azindan teknik bir sebep kalmamis oldu bu son gelismeyle.
-
@LioN hocam yuzde bes olayi neydi
-
@whshw yazili ve mulakat sonucu puan olarak ilk %5 in icinde basari sirasi olanlar buyuk mukellefler ve sermaye transferi vs gibi baskanliklarda gorevlendiriliyordu. Yani biraz kallavi mufettis oluyorlardi. Geri kalan %95 ise kucuk ve orta olcekli mukellefleri ilgilendiren grup baskanliklarinda gorevlendiriliyordu. O ayrim kalkti son duzenlemeyle.
-
@LioN dijital vergilerle ilgili kanunda mı yazıyor bu değişiklik
-
@RootofAllEvil Ekim ayından beri meclisteydi yeni yasalaştı evet o kanunun 51. Maddesi
-
Ah bir guy birde vmy gelse keyfimizden gecilmez buralar
-
herhangi bir ilanın haftasonu gelme ihtimali yok değil mi ? genelde hafta içi geliyor kalkınma ajanslarında oldu bir iki sadece
-
@paretowilfredo üstad, guy için 1500 altında gelir mi sayı. Bu kadar bekledik sonuçta. Fazla gelmesi daha olası değil mi. Ya da 1500 fazlası mı gelir?
-
Arkadaşlar biliyorsunuz bütçe görüşmeleri de başlıyor mecliste. Bana kalırsa bütçeyi, kurum bütçelerini, özellikle de personel giderlerini zamlardan ayıklayarak analiz edebilirsek alımlar konusunda ipuçları yakalayabiliriz.
Bütçe onaylanıp 1 Ocak’ta yürürlüğe girdikten sonra bu şekilde alımlar konusunda fikir yürütebiliriz diye düşünüyorum.
Analize değer olduğunu düşünüyorum.
Önceden bütçe verilerini Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü (BÜMKO) yayınlıyordu. Kurumun adı değişmiş sanırım Kamu Mali Yönetim ve Dönüşüm Genel Müdürlüğü olmuş.
Sizler ne diyorsunuz bu konuda? -
@SRPR
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı sitesinde de ilgili konu ile ilgili veriler bulunmakta.