2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@zubizubi ne alakası var o zaman kpss sonrasına kalır sizin mantıkla
-
Maliye den umudu kestim de inşallah icisleri ilanları gelir yıl bitmeden
-
@Blueberry eğer o kadrolar gelirse bu kıtlıkta 90 dan aşağı kapatmayacak diye korkuyorum
-
@beveridge-eğrisi Sence ilanlar sadece aralikta mi geldi ? Eylulden bu yana gelen her sinava basvuranlar var subat marta kadar cogu girer o anlamda dedim
-
@Marsiyal eylulden itibaren gelen tum ilanlara istisnasiz basvuranlar var bazilari basvurup sinava bile girmiyorlar bunlarin cogunun subat mart gibi surecleri bitmis olur biraz puanlar duser anlatamadim galiba kendimi
-
@zubizubi hocam haklısınız da alımlar 500 500 gibi konuşmuşsunuz. Gelen ilanlar 11 18 5 7 kişilik en fazla olan il göç 45 kişi. O yüzden kimse tek sınava bel bağlayıp girmemezlik edemez eğer lafınız bunaysa. Herkesin hakkında hayırlısı olsun insallah.
-
@scofieldmustafa hocam guy olup sgk ve il göç sınavlarına giren var malesef
-
@Blueberry sgk yı anlarımda ilgöçe neden girer ki mal olması lazım bence
-
@Blueberry evet onlar var maalesef. Guyun gelmemesinin bi nedeni de guyu böyle köprü olarak görmesi herkesin. Ama il göç e girenler biraz sacma olmus
-
Bir insan guy olup il göçe neden başvurur anlamam karakter yetmezliğinden muzdarip olsalar gerek
-
@RootofAllEvil elinde puan var ya hocam. Batıyor tabi. Rahat duramıyorlar
-
-
@albertcamus ilan mi geldi hocam
-
@albertcamus Yetmez ama evet dostum. Beklentimiz daha yüksekti işin açığı. Planlanan kadro iki teftiş kuruluna bölüştürülmüş. Zannediyorum talebin tamamı onaylanmadı. Şu tabloda iki konu var beni düşündüren. İkisi de İçişleri Bakanlığı kadroları.
Ayrıca yılbaşından sonra ilk yarıda güldürmeyen Göç İdaresi güldürebilir. Güzel şeyler geliyor kulağıma.
İçişleri ve İl Planlama da talep aşamasında ve dahi belli oranda onay safhasında kaldı. İlan muhtemelen 2020'ye kaldı artık. Ayrıca Stajyer Kontrolörlük de buna eklenebilir. KPSS öncesi geleceklerini umuyorum bunların Göç kadrolarıyla beraber.
Hazine ve Maliye ise... İlkbahara kalıyor her geçen gün.
-
@paretowilfredo ustad yine tutturdun şuan çok mutluyum direk sözlü sınav yds yok daha güzel ne olabilir fakat sınav tarihi yazmıyor nasıl oluyor sonra mı açıklanıyor
-
@paretowilfredo merkez goc gelebilir mi ustad
-
Hazine ve maliye bitirdin bizi bitirdin resmi gazete ciksin diye bekliyoruz her gece...bu yas sinirinin kaldirilmasi teklifi hakkında ne dusunuyorsunuz kaldirirlarmi sizce?
-
Hazineden ilan gelmedikce işimiz yaş. 88 le il göçe zor attik kendimizi. Merkez göç en son kacla kapatmis
-
@Willsmithh Gözünüzden kaçmış dostum sanırım, ilan metninin en başında, haberimizinse en sonunda yer alıyor Ocak ayının son haftasında
-