2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@muallakta_kalan keske daha cok gelse.sayilar ozellikle vmy icin
-
Arkadaşlar p48de 80 alan birisi hangi kurum sınavlarına girebilir? Evden hazırlandığım için sorabileceğim pek kimse yok da yardımcı olursanız sevinirim
-
@Kymkm109 guy a girebilir muhtemelen hocam
-
@Kymkm109 Guy-Duy
-
Reklamlardan yazılanları dahi okuyamıyoruz. Tamam reklam koyun dükkan dönsün ama içeriklere ulaşmayı da engellemesin.
-
@SBF di mi ya. Marifetmiş gibi bir de adblock aktifken sitede gezinmesini engellemişler. Mecburuz sanki bu işkenceyi çekmeye. Hele yeni ilan gelince bir bilgilendirme sayfası linki koyuyorlar ya o linkten resmi ilanı hemen bulabilenin direkt memuriyete ataması yapılmalı
-
@LioN üstad cevap için çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi YDS’siz olur ve puanımızda yeterse mülakata gireriz direk yani o kadro olsa mükemmel bir kadro umarım olur
-
@LioN direkt p48 den mi ilana çıkarlar yoksa başka puan türleri de olabilir mi siz ne düşünüyorsunuz? Sadece p48 istemesi durumunda puan kaça kadar düşer ki
-
@Cedric hocam sorumu mazur görün hmuy 500 kişi alımı hakkında bir bilgim yok malesef. 500 sayısı tam olarak nereden çıktı, daha önce 500 kişilik bir uzman yardımcılığı ilanı gördüğümü hatırlamıyorum..
-
2020 başlığı açılmalı artık.Teknolojiden anlasam açacamda
-
@zenginmemur bence böyle kalsın zaten doğru düzgün alım olmuyor. Sadece basliktaki tarih güncelleniyor. Sinavlarla ilgili ne bir duyum ne bir hazirlik var. Baksana site yöneticileri bile artik umudu kesmiş.
-
@hakimehanımm hmuy sadece p48 den çıkmaz ilana en az 4 puan türü olur diye düşünüyorum.
-
@LioN hangi puan türleri olabilir hep muhasebe içerikli puanlardan mı alım olur acaba hocam bir de geçenki ilanda kamu yönetimi yoktu bu senede olmayabilir mi?
-
@hakimehanımm ilan bölüm bazlı gelirse bu seneki puan türleri değişmez diye düşünüyorum. Lakin bölüm bazlı değilde genel ilan gelirse 4 başat dersin yine ağırlığına göre dağılım olur sanırım. İktisat muhasebe maliye hukuk ve maliye işletmeyi de seviyor misal vmy işletme ağırlık puanlar hep işletmede olabilir. Ama tek puan türü olacağını dediğim gibi sanmıyorum. Geçmişteki muy ilanlarinada bakarsaniz 4-5 puan türüne kadar var.
-
@LioN anladım hocam çok teşekkür ederim cevabınız için
-
Hmuy ilânı gelmeyecek gibi düşünen kaç kişi var?
-
@zenginmemur tek sizsiniz bunu düşünen. Biz geleceğini düşünüyoruz ..
-
@Cemre33 inşallah keşke yanılan ben olsam
-
Allah aşkına meclise çıkacak derdimizi anlatacak bir kesim, aramızda bulunmuyor mu hiç? Her sene minimum 10 bin alım yapılan öğretmenler bile her yıl etkinlik yapıyor, sesini duyuruyor bir şekilde. Bizim de artık insiyatif alma zamanımız geldi de geçiyor, özellikle Ankara'da bulunan adaylardan bir etkinlik bekliyoruz Artık.
-
@mehmetfriedman kimse o topa girmiyor hocam. Görseldeki tarihler geçti kimse ses vermedi. 2020'de sinava giren arkadaşlar doğal olarak sinav sonucundan sonra ilan bekliyor. Ama tecrubeli arkadaslar çok bekledikleri icin daha da ertelenmeye güçleri kalmadı. Sınavlarin bir an önce yapilmasi lazim. Bunun üzerine yoğunlaşmak lazim. En azindan sinavlarin kisim kisim belli tarihlerde yapilmasi herkes için en iyisi olacaktir.