2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Kamu ihale kurumuyla ilgili bir duyum yok mu?
-
Öğretmenler sırf sesi çıkıyor her yıl 20.000 alımı kapıyorlar, iibf alımları ise son 4 senedir neredeyse sıfır. Sadece gelecek tepkilere göre alım yapan zihniyet bir gün biter inşaallah. Bu bağlamda etkinlik yapmanın, sınırları zorlayıp meclise gitmenin bir şekilde sesimizi duyurmaktan başka bir çaremiz olmadığını da maalesef görüyoruz. Allah ıssız milyonların yardımcısı olsun.
-
@Mülkiye_17 kamu ihale kurumu 2019 sonuna kadar kesin olarak sınav açmayacakmış
-
Arkadaşlar merhaba, rekabet kurumu hakkında duyumu olan var mı acaba ?
-
@islimbot hocam acaba 2020'de gelme ihtimali olur mu?
-
@islimbot, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@Mülkiye_17 kamu ihale kurumu 2019 sonuna kadar kesin olarak sınav açmayacakmış
Cimerden gelen cvp mi hocam
-
@islimbot hocam cimere mhuy vmy ve guyu sordunuz mu?
-
@islimbot hocam merkez göcü sormak icin cimere yazmismiydiniz
-
@islimbot 1 ocak itibariyle aynı yerlere aynı soruları sorabiliriz herhalde.
-
Aralık ayı bereketli olur insallah
-
TİHEK YDS getirmiş.
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2019/12/20191204-3.htm
-
@evladıthemis esselaaa
-
Petrol ve maden genel müdürlüğü de teftiş yönetmeliği yayınlamış,müfettiş Yardımcısı alımı gelebilir.
-
@dzndr çok üzüldüm . Beklediğim bir yerdi.
-
@Mülkiye_17 onu bilemem 2020 için eylül gibi sorulmaya başlansa iyi olur. kamu ihale için cevap gelmedi. Bir tanıdığa sordurdum. merkez göç sormadım. tihek'ten de dün cevap geldi. İlan açılacakmış yıl sonuna kadar. bence sormaya değmez ya cevap gelmiyor ya da çok geç geliyor
-
@evladıthemis türkce konusamayan insanlar bizden yds istiyor yazik gercekten cok yazik nasil o makamlara geliyorlar anlam veremiyorum
-
Allah kahretsin yeter artık ya!! Yds yds neyin diretmesi bu kardeşim zaten mesleğe girince uzman olmak için 70 yds şartını sağlamak gerekiyor sağlayamayan düz memur oluyor.
-
@evladıthemis en son alımında kaçta kapatmıştı acaba ? İlk liste için.
-
@RootofAllEvil 4 ay evvel giren arkadaşlardan istemediler şimdi yds istiyorlar. Akıllarınca kalite getirecekler 90 puanla girilecek yerin puanı 80 e düşecek haberleri yok.
-
@hayat999 iibf 87 hukuk 88