2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@zenginmemur Sözel mantık
-
@paretowilfredo insallah yetisir ustad il secimi can yakmaz
-
@paretowilfredo ben defterdarlıktayım hocam hem muhasebe müdürü hem defterdar teşkilat düzenlemesinin hazır olduğunu her an yayınlanmasını beklediklerini söylüyorlar. Düzenleme defterdarlık çatısı altında birleşileceği yönünde. Böyle bi düzenleme gib in bağlı kuruluşluğunu kaldıracaktır ve gib bürokratları bu durumdan hoşnut olmadıkları için süreç bu yüzden sürekli uzadığını düşünüyorum.
Böyle bi birleşme maliyenin gider biriminde personel ihtiyacını daha da azaltacaktır. Personel ile gib i.k. Muhakemat ile gib hukuk bürosu birleşeceğinden bu birimlerde personel fazlalığı da oluşacak. Duy yerine guy, vmy veya dguy alımları daha mantıklı.
-
@müfettiş_37 Bu zaten söylediğiniz gibi Milli Emlak'ın kopmasıyla zaten olmuştu dostum, eğer gelir çatısında değil gider çatısında olursa birleşme kesinlikle bu şekilde olur. Bakalım belirleyici olacak unsur teşkilat düzenlemeleri. Bahsettiğiniz sebepte hakeza diğer birimlerde de oluşan hoşnutsuzluklardan iki seneye yayıldı neredeyse bu süreç. İnşallah bu ay artık son bulur da, alımlar da, kadrolar da, süreçler de bir belirliliğe kavuşur.
-
GİB personeli olarak neden gider çatısı altına giriyormuşuz?
-
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Teftiş Kurulu Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayınlanmış. Belki de bu ilanın gelebileceğine yönelik bir sinyaldir.
-
@paretowilfredo maden ve petrol işleri müfettiş yardımcılığına iibf den alım yaparlar mı? yoksa petrol ve maden mühendisi mi alırlar.
-
14 Ocakta MEB müfettiş yardımcılığı yönetmeliği değişmiş. İlanla ilgili bir belirti olabilir mi?
https:// www. memurlar. net/ haber/879526/meb-mufettis-yardimcisi-alimi-icin-mi-mevzuat-degisikligi-yapti.html?utm_source=headlines -
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Merhaba dostlar. EÜAŞ Müfettiş Yardımcılığı alım ilanı yayınlandı. Bu vesile ile ben de bir kaç duyum ilave edeyim öncekilere. Önce mevcut ilanın lınkini bırakayım merak eden dostlar için;
EÜAŞ geldi, aslında benzer şekilde bir TEİAŞ Müfettiş Yardımcılığı alım ilanı bekliyoruz. 7 kişi planlanan rakam. Ayrıca Maden ve Petrol İşleri Müfettiş Yardımcılığı için de 5 kişilik bir hazırlık söz konusu. Bu ilanlar da önümüzdeki süreçte gelecek diye umuyorum. Ayrıca MEB Müfettişliği için bir hazırlık kulağıma geldi ancak içerden mi yapılacak yoksa açıktan ilan yayınlanacak mı bu kez emin değilim. Netleştirebilirsem bilgi vereceğim.
Bunun yanında soracağınız diğer süreçlere dair bugüne dek vermiş olduğum bilgilerde bir değişim yok dostlar. Olduğu vakit bilgilendirme yapacağım -
@paretowilfredo Merkez Bankası için duyumunuz var mı acaba?
-
İçişleri Bakanlığı ne zaman yüzümüze bakacak acaba yahut bakacak mı
-
Hazine ve Maliye Uzmanlığı yönetmeliği yayınlandı.
-
@eomer sınav ilanı bile geldi onun baya oldu emin değilim belki sınavı bile yapılmıştır
-
@Marsiyal neyse hiç değilse bakanlıkta bir hareket var.
-
Onun ilanı zaten geldi arkadaşlar 67 İİBF den alınacak 27 sinde başlıyor başvurular, direkt mülakat diye biliyorum
Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı -
Arkadaşlar merkez bankası ile alakalı duyum alan var mı?
-
içişleri bakanlığı, ticaret bakanlığı, rtük daha hiçbirisi ortada yok 2020 kpss sonrasına kalmaz inşallah bu ilanlar. Herhangi bir haber yok mu üstadlar @paretowilfredo @Antimülakat
-
@russellwestbrook Kurumlarda genelde şöyle bir ilan verme seyri oluyor dostum yıllar içerisinde gözlemlediğim kadarıyla. Yıl sonunda kadrolar yanacak telaşıyla alel acele ilanlar veriliyor ve yığılıyor. Kasım-Aralık dönemi yoğun ilan dönemi, Ocak-Şubat dönemi de yoğun sınav dönemi olur bu nedenle.
Ocak-Şubat döneminde, özellikle Ocak ayı yeni yıl, yeni dönem ve bu döneme dair iş ve işlemlerle geçiyor. Şubat-Mart gibi yeniden uyanış ve ilanlar periyodu başlıyor. Bu da açıkçası yeni KPSS'ye bir ay kalana kadar ki dönemi neredeyse kapsıyor. Yani Şubat-Haziran bandında öngördüğümüz ilanların ciddi bir kısmının gelmesini umuyorum. -
@paretowilfredo cevap verdiğin için sağolasın üstad inşallah kpssye kadar gelir bu ilanlar
-
@paretowilfredo ustad istihdamla ilgili bir gelişme var mı