2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Arkadaşlar birşey soracağım daha önceki senelerde vakıf aralıkta sınav açtığı da oluyormuş. Sizce öyle bişey olur mu bu sene ? Forumda mutlaka içerden arkadaşlar vardır belki onlar da duyum almış olabilir, yardımcı olurlarsa çok sevinirim
-
TİKA, YTB veya Dışişleri ile ilgili bir duyumu olan var mı acaba ?
Dışişleri yeni açıkladı, acaba yakın zamanda tekrar ilana çıkar mı?
-
@paretowilfredo ustadım basligi guncelleyecek misiniz ? Bir de gecen seneki gibi gelecek ilanlarla ilgili bir tablo paylasacak misiniz ?
-
Boş yere canlandirdigim için özür dilerim; ancak hala EPDK ve Kamu İhale Kurumu hakkinda merakim devam ediyor. Bir ses bir işaret niyet var mıdır acaba
-
@necipuysalll, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo ustadım basligi guncelleyecek misiniz ? Bir de gecen seneki gibi gelecek ilanlarla ilgili bir tablo paylasacak misiniz ?
İl planlama uzman yardimcigi sgk denetmen yardimciligi ile ilgili duyumu olan var mi ? 2021 e girmeden gelir mi ?
-
Dernekler denetçiliği gelecekmiş.tanıdığı olanlar soruştursun detayları
-
Bekleyeni varsa merkez bankası açmış ilan .
-
@Hasso bu sefer trollük yapmamışın şaşırttın beni.. site yöneticilerinin bile siteyi saldığı bir yerde duyumun içinde tebrikler
-
@crowdingout trollük en büyük tutkum onun dışında saf kötü bir karakter değilim
-
@Hasso kardesim şu il planlamayada bi el atsan ne guzel olur
-
@Hasso kardeşim tebrikler maliye ilanları ne zman gelir?
-
@Hasso tercihine saygı duyarım ama burası yardımlaşma yapılan bir forum trollük yakışmıyor
-
Yalnız gerçekten sitede çok boşvermişlik var. Geçen sene ilan açılır açılmaz burada başlık açılırken şimdi albertcamus dışında pek ipleyen yok
-
Öncelikle duyumcu değilim 3.kişilerden duyuyorum. Dernekler i yeni başlayanlara söylemişler 30 kişilik ilan hazır diye , ama hiç biri gelip burada yazmamış. Gümrük ve ticarete cb kararıyla 200 kişilik kadro verilmişti, kurumdaki memurlar sınav açılacak diyorlarmış ama net bir tarih yok. Önceki yıllar kpss sonrası çıkmış ilana. Hiç bir duyuma dayanmamakla beraber kgk ve rekabet bekliyorum (rekabet hep kpss sonrası ilk ilana çıkardı geçen yıl baharda apar topar ilana çıkması 2020 de 2 alım yapacakları yönünde yorumladım,kgk da 2 gün önce personel yönetmeliğini güncelledi ağırlıklı olarak yetki sınavıyla ilgili ama giriş sınavının nasıl duyurulacagıyka ilgilide güncelleme yapmaları beni böyle düşünmeye itti).belki bu ileti bi şeyleri tetikler duyumlar canlanır
-
Bende içişlerinin yine 15 uzman alacağını duydum, mahalli idareler ve il planlama gözükmüyor..
-
@Willsmithh aylardir il planlama bekliyorum bi ona girebiliyorum emin misiniz hocam
-
@necipuysalll içişlerindeki arkadaşım personel daireye sordurdum.
-
@Willsmithh yine husran , sagolun hocam tesekkur ederim
-
@Willsmithh il göç alımı olur mu acaba bu sene
-
@Semihylc tek duyumum oydu onuda paylaştım Bilgim yok malesef