2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@gökce95 ya arkadasım gelecek dedik neden yalan söyleyelim. Hemen pat diye yarın gelir demedi ki kimse size yıl sonuna kadar gelecek dendi. Ben birinci agızdan duydum sayı artırılöaya calısıyormus personel ihtiyacı oldugu için o yüzden beklemede biraz. Hemen suçlama yalancıya getirmeye gerek yok
-
@sbf13 Hocam burada bahsettiğiniz hangi alım?
-
İl göç hocam
-
@sbf13 guy sanmıştım
-
@Minimalist yine tüm seneyi il göç ve bikaç yds isteyen ilanla kapatmayız umarım
-
@tozkok İnşallah ya valla şizofren falan olcam bu gidişle
-
@paretowilfredo hocam bahsetmiş oldugunuz saglık bakanlıgı ve gençlik ve spor bakanlıgı müfettiş yrd. ilanlarının gelmesi uzun mudur yoksa eli kulagında mı ?
-
@RqzeeT Her ikisi için de bu son çeyreklik dönem işaret ediliyor dostum.
-
@paretowilfredo il göç il planlama yok mi hala?
-
@paretowilfredo kaç kişilik gelir tahmini hocam?
-
@paretowilfredo üstad İçişleri ne alemde? Bizim bir uzman yardımcılığı olacaktı ama
-
@dzndr olası 50 kişilik içişleri uzmanlığı tek puan türü olursa kaça kadar iner sizce?
-
@Marsiyal bir bilsem keşke bir bilsem ama benim bu yıl iyi geldi. YDS istemezse ve direkt mülakat olursa 4 katı olacağı için 88-89 olabilir
-
@dzndr onceki seneler yds istedi mi ?
-
@dzndr p33 ten alır diye düşünüyorum benimde 89 p33 üm ama sıra 302 o sebepten 4 katı çağırırsa ilk 200 başvurur diye düşünüyorum o yüzden bence 88 89 lara inmeyebilir ama yinede başvururuz tabi.
-
KGK ilanı hayırlı olsun. Bir büyüğümüz başlığı açar diye bekliyoruz
-
@islimbot açın hocam başlığı
-
@islimbot ne ilanı geldi , göremedim de
-
Her kurum az çok ilan vermeye başladı bu HM bakanlığı neyi bekliyor ️
-
Icra mudur yardimcisi sinavi osym takvimine eklenmis 200 icerden 500 disardan alim olcak diyorlar hadi insallah haftaya ilan gelirmiki