2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@Willsmithh malesef belirsizlikler sebebiyle bende odaklanamama problemi yaşıyorum. Yine sizin ilk yılınız benim puanım geçen yıldan ve hala maliye ilanları bekliyorum
-
@paretowilfredo ustad ilgoc sinavina nasil hazirlanmaliyiz
-
Arkadaşlar rtük ile ilgili de herhangi bir duyum var mı acaba bilgisi olan?
-
il göç ve merkez göç hangi puana göre alır sizce ??
-
-
@albertcamus hem merkez ilgoc e hem de taşra il göçe başvurabiluyor muyuz ? başvuru oluyorsa sınavı aynı gün aynı saatte mi oluyor ??
-
@çölkaplanı Birlikte ilan verildiği zamanlarda birisi cumartesi birisi pazar şeklinde yapıldı hocam. İki sınava da girenler oldu.
-
@albertcamus anladım hocam yani giriliyor. teşekkür ederim
-
Duyuru!!!
BU AKSAM SAAT 19.30 İTİBARİ İLE GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI İLANININ GELMESİ ADINA ETKİNLİK YAPILACAKTIR.
ETKİNLİK KURALLARİ1-) 2-3 dakikada bir twit ve bu arada olabildiğince RT yapılmalı(ÖNEMLİ)
2-) profil resminiz boş olmamali (spam algılanıyor)
3-) ilk 15 dakika görsel ve etiket yok 15 dakikadan sonra herkes etiket yapmalı ama herkes
4-) RT YAPİLMALİ -
@Willsmithh Ben de başta kaymakamlığa bakayım diye kendime bi program yapmıştım . Günü ikiye bölünce ( sabah kaymakamlık öğleden sonra kurum sınavı ya da tam tersi . 08.00-12.00 ve 15.00-18.00 olarak ayırdım ben) sistemli gidebiliyordum . Ama sonradan kaymakamlığa vakit ayırmaktan vazgeçtim . Aklınızda bulunsun , deneyin
-
@fatos_ kurum sınavlarına nasıl calisiyosunuz?
-
@nslhn ben de cok tecrübeli değilim ama buradaki tecrübeli arkadaşların önerilerini okudum , yazıları okudum . İktisatı Erdal ünsaldan calısıyorum , muhasebe monografi sorularını yapmaya calısıyorum . Maliyeyi de ara ara kavramlara da dikkat ederek okuyorum . Hukuklarda da notlarımı okuyorum . Şu an için böyle gidiyorum
-
@fatos_ teşekkür ederim
-
Gençlik Spor bakanlığı bu yıl uzman yardımcısı alabilir mi acaba? Herhangi bir duyumu olan var mı?
-
@paretowilfredo hocam twitter’da uzmanlık müfettişlik alımları için YDS şartı getirileceği konuşuluyor böyle bir şey önümüzdeki alımlarda mümkün olabilir mi?
-
@gandalf bana kalırsa inşallah getirirler. Kalite artar kurumda ve adamcılığın önüne biraz daha geçilmiş olur.
-
@gandalf Merhaba dostum. Uzmanlıklarda merkez kadrolarda epey YDS istenen alım var zaten. Tam olarak söylenen nedir?
-
@paretowilfredo hocam, Cumhurbaşkanımız uzman dediğin ingilizce bilmeli şeklinde bir konuşma yapmış bugün. Bazı arkadaşlarda buna istinaden gelecek ilanlarda dil olabileceği yorumunda bulunmuş. Vergi müfettişliği ve genel olarak (taşra/merkez) uzmanlıklarda. Benim şahsi görüşüm böyle bir şeyin olamayacağı özellikle de taşra uzmanlık için. Ancak merkez uzmanlıklarda yeterlilik için istenen YDS puanı alımda istenebilir mi?
Bir de vergi müfettiş yardımcılığında yabancı dil şartı getirilebilir mi? Sanırım kendi mevzuatında da ingilizce şartı olabileceği yazıyordu. -
il göc icin ne diyorsunuz arkadaslar kasima kadar gelebilir mi
-
Gelecek hafta bi ilan gelmeli artık !