2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo üstad sağlık bakanlığından uzman, müfettiş gibi kadrolar bekliyor muyuz ve ne zamana denk gelir acaba ?
Kalan 18.000 kişilik alımın için sıkıştırırlar mı ki -
@modigliani-0 Uzmanlık hakkında net bir duyumum yok dostum ancak Müfettiş Yardımcılığı için sonbahar planı olduğunu bizzat Kuruldan bir dostumuzdan işittim. 35 kişilik bir alım planı söz konusu, tabloda da yer verdim.
-
@paretowilfredo eyvallah üstad güzel bilgi, sizce P48 i mi kullanırlar son olarak
-
@modigliani-0 Emin olmamakla birlikte öyle zannediyorum dostum. Eski puan türü P40'tı. Buna yabancı dil dışında yine en yakın puan türü P48 gibi görünüyor.
-
@paretowilfredo tamamdır üstad
-
75,6 puana guya girebilir miyim sizce, tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olabilir mi? ona göre çalışma düzeni oluşturmak istiyorum. ilk senemdi bu sene..
-
Son duyum nedir arkadaşlar guy için? 2019 bitmeden gelir mi?
-
@sarsilmaz2 Dostum alınacak kişi sayısına ve tercih edeceğin ile bağlı olan bir durum , biliyorsundur 2018 de alım olmadı bir çok arkadaş olarak bizlerde bekliyoruz.
-
Puanlarım 90 üstü ancak yds puanım yok diyorsanız aralıkta sınav var oturun çalışın gelen ilk ilanlar yds isteyen ilanlar. Vmy dguy guy mhuy sgk ilanları bekleyerek vakit geçmez.
-
@Semihylc 2000 kişiden söz ediliyor. şansım olabilir mi bu sayıya göre sizce?
-
@sarsilmaz2 2000 kisilik gelirse puan kaca olur min ?
-
yine 70-72 bandında kapatan iller olur
-
@Blueberry kalkınmanın ardılı kurum, 70 ister yine
-
2000 kişilik guy ilani mi? Peki duyumu alan arkadaslar sizce ne zmn gelir bu ilan?
-
Merhaba Son duyumlara göre herkesin dilinde 2000 kişilik guy alımı var eger beklenildiği gibi gelirse 2018 puanım 79.06 guy için umudum % kac olmalı ? Ege de yaşıyorum acarsa burdaki illerin akıbeti ne olur sizce
-
@Alex 2000 kisilik ilan gelirse eger, yuzde 98 istediginiz il gelir hocam. Ama ilan gelecek mi ve gelecekse de ne zmn gelecek bir duyum alabilsek?
-
@872 duyum değil şahsi tahminim eli kulağında ağustos eylül duyumu vardı çünkü
-
en sonki 1000 kisilik alımda 70 puanla kapatan iller olmustu tek il tercihi olması olası 2000 kisilik alımda bazı illeri 70 puana çeker tahminimce bir an evvel ilanın gelmesi dileğiyle
-
2000 kişilik guy sanki fazla hayali değil mi ne bileyim bakan koltuğunda berat albayrak varken hem de ilana çıkılıp daha sonra ertelenen vmy sınavı bu adamın bakanlığında sebepsiz iptal edildi olan 2017 sınavında puan almışlara oldu 2 yıl puanlarını kullanamadan mağdur edildiler
-
@RootofAllEvil hocam uzun süredir forumu takip ediyorum siz de sürekli paylaşımlar yapıyosunuz iyi niyetinizden şüphem yok ama bu tarz başlıklara yazdığınız olumsuz yorumlar gerçekten çok can sıkıcı kusura bakmayın gerçekten size olumsuz bişey yazmak istemezdim bu başlığı da bu yüzden meşgul etmek istemezdim herkesten özür dilerim sadece siz ve diğer meslek sahibi arkadaşlar işsiz insanların hergün 1000 kere kontrol ettikleri sayfalara bu kadar kesin olumsuz konusmalar yazmamasi gerekir