2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
arkadaşlar ,kurum sinavi kazanan kisiler egitim esnasinda memur maaslarini mi aliyorlar yoksa egitim oldugu icin daha az bir rakam mi oluyor bilen varsa yazabilir mi?
-
@rabia89 normal tam maaş alınıyor
-
@Andelib Kalite ölçümü (ingilizce için) YDS puanı değil.IELTS ve TOEFL istenmesi gerekir.Adamcılığın önüne geçmesi için mülakat kaldırsa yeterlidir.Dış ilişkiler dışında birçok kariyer meslekte ingilizce kullanılmıyor.
-
@hayırlısı035 kardeşim senin dediğin nirvana Türkiye'de. Tabi ki öyle olsa güzel. Ancak şu şartlar itibari ile yds bile bir adım. Yds az da olsa kaliteyi artırıyor.
-
Merhaba arkadaşlar daha önce de belirtmiştim kalkınma ajanslarının birçoğu personel alacak bu sene. Ekim Kasım ayında ilanların arka arkaya gelmesi bekleniyor bilginiz olsun.
-
@titoizm ajanslar hangi yılın puanıyla alım yapar
-
@çölkaplanı 2018-2019 kullanılır, sadece 2019 istemezler 2018 hala geçerliyken.
-
@titoizm eye hocam. yds falan ister mu peki açılan tüm pozisyonlarda
-
@çölkaplanı uzman için en az yds 70 istiyor, destek personeli için yds şartı yok.
-
@Andelib YDS guy,vmy veya mhuy gelirse hem devlet hem de kurum toplum zararlı çıkar.Birçok kpss 80 üzeri alan sınavı giremez.Puan 65 kadar düşer.Onun yerine üniversite ingilizce eğitimlerin kalitesi artırabilir.Yada uzman yardımcıları yabancı dil için yurdışı eğitimine gönderebilir.Bu işte karlı çıkan tüccar YDS kursları olur.
-
@hayırlısı035 guy mhuy ve vmy ne işi olur yds ile ya delinin biri kuyuya taş atmış onla kafa yoruyoruz. 1000 kusur tane huy alımı olsa sınava 10 bin üzeri kişi girer Allah aşkına bu ülkede 10 bin iibf var mı fili baraj yukarısı olan
bi kere talep bile karşılanmaz o yüzden kimse saçmalamasn. kısa vadede bu olacak şey değil. -
@hayırlısı035 dostum çözümlerin tespitlerin doğru ama uzun vadeli ve zor gerçekleşecek çözümler.
Kpss puanlarının 65 e kadar düşeceğini sanmam ki bana göre 75 in altına bile düşmez. Günümüz itibariyle Kpss puanının yüksek olmasının da bir kıymeti kalmadı. Haklısın Yds kurslarına peşkeş çekilmiş olabilir. YDS şartı olduğu zaman Kpss nin bir kıymeti oluyor. -
@hayırlısı035 ek olarak guy, mhuy defterdarlık uzman yard. Bunlara bende gelsin demiyorum. Gelmesi mantıklıda değil. Ama vmy ye gelebilir. Sayıştay, merkez uzmanlıklara gelebilir.
-
Merkez uzmanlıklarda yeterlilik + 70 Yds şartı işe girdikten sonra zaten var. Yani bu insanlar ingilizceyle haşır neşir olmak zorundalar. İngilizceyi öncesinde istemenin manası yok. Ayrıca ölesiye mevzuat çalışan vmy ve 3 aşamayla girilebilen sayıştay için yds şartı koyulursa herhalde çok az insan bu sınavlara hazırlanır.
-
Bu akşam ETKINLIK var
DUYURU
Merhabalar güzel insanlar
Bu akşam saat 21.00 de
4001 konulu etkinliğimiz olacaktr
Tag etkinlik saatinde paylaşılacak olup kurum ve bakan etiketlemesi yapılmsı mutlaka rica olunur
Herkesi etkinliğimze bekliyoruz
-
Ysk da kurum içi ilana çıktı nedir bu kurum içi durumundan çektiğimiz bizi kim alıcak?
-
@gazot en son icra mudur yardimcisi kurumdisi alacak dendi ysk gitti oda almaz guy desen allaha emanet vdk perisan soyleyeceklerim bu kadar.
-
Arkadaşlar bu aksam saat 20.00 da Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı için ve kpss A grubu sorunları adına etkinlik yapma düşüncesindeyim ne kadar cok etkinlik o kadar iyi diye düşünüyrm dileyenler katılabilirler... Tag 20.00 da belli olacaktır bol etiket ve RT yapılması rica olunur
-
Dostlar memurlar Wp yi buraya bırakıyorum şu metni mesaj atıverin haber yapsınlar sgk yı yapmışlardı.
+90 532 540 0590
Merhabalar iyi gunler dileriz. Sgk mülakat sonuçlarını dile getirdiğiniz için teşekkür ederiz.Sizlerden Maliye Bakanlığıyla ilgili haber yapmanizi bekliyoruz. 1 yildan fazladır Gelir Uzman Yardımcılığı 2 yıla yakın süredir Vergi Mufettis yardimciligi ve 4 sene yakın süredir Mali Hizmet Uzman yardımcılıgı sinavlari acılmadi. 2018 kpss puaniyla alim yapilmadi ve bizler 2019 sürecine girdik. Puanlarimiz var ama bekliyoruz. Bunu haber yapmanizi istirham ediyoruz.
-
70 kişilik il göç duyumunu içerden teyit ettirdim . Doğruymuş . Bu yıl içinde bekleniyormuş . Hadi inşallah