2019 KPSS NETLERİ
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@58auhf58 Dostum bu konuda şöyle bir yazı hazırlamıştım daha evvel. Umarım sonraları için yol gösterici olur
-
@hak-111111 Hocam bu konuda lütfen ilgili başlıkta devam ediniz.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/5594/2019-kpss-sonrası-açılmasını-beklediğimiz-kurum-sınavları/
-
@kemankeşş 76 şansı var mıdır hocam
-
@paretowilfredo sağolasın üstad
-
@underwood @izzo ben netimi fazla saymışım ama siz puanı tutturmuşsunuz
-
Merhaba dostlar. Herkesin aklına takılan bir hususu detaylıca anlatmaya çalıştım. Bi alıma başvuruda bulunurken puana mı yoksa sıralamaya mı önem vermek gerek? Birden fazla puan türü olan alımlarda ya da iki ayrı yıldan puanımız olan durumlarda hangisini dikkate almalıyız örneklerle izah etmeye çalıştım. Diğer yandan bölüm bazlı alımlarda branş sıralaması konusuna da değindim. Umarım faydalı olur başvuru süreçlerinde
-
Arkadaşlar şimdi hangi yıl avantajlı bu sene 87.47 ile 474 sıra geçen sene bu puanın sorası 794 civarı aşağı yukarı önümde 1266 kişi mi oluyor bunun içinde atananlar da dahil
-
@kemankeşş Dostum yukarıdaki yazıda buna dair bir değerlendirmemiz var. Oradaki saptama aradan çekilenleri ve ortak kişileri haliyle yok sayıyor. Aradan çekildiği tahmini için de 2018 - 2019 arasında yapılan alımlar yazımızı okuyarak bir çıkarımda bulunabilirsiniz kısmen.
-
@paretowilfredo sağol üstat düşündüğüm gibi
-
2018 ve 2019 p 48 puanı hangisi yüksekse onu kullanın sınavda arkadaşlar sıralamaya bakmayın
-
75.9 ile sıralamamın 5300 lerde olması guy da şansım var mı sizce ?
-
@ücüncütekil bence puanın yeterli hiç düşünmene gerek yok. İnşallah bu kez olcak
-
Geçen sene de herkes çok yüksek kapatacak dedi ama son yılların en düşük puanlarını gördü iller
-
Girenlerin çoğu geçen yıldan puanı olanlar bir de. Hayrolsun bakalım
-
Gy 31 net
Gk 35,5 net
İktisat 34 net
Hukuk 33 net
Maliye 25,5 net
Muhasebe 30,75 net
P48 93,59 sıralama 45 -
@rassal hocam p48 92 geldi sıralama 88 en iyi sen tutturdun ağzın uğurlu geldi