2019 KPSS NETLERİ
-
Şimdi bu sınav 29 ağustosta mı açıklanacak? Çok fazla değil mi ya
-
Bu sene iktisat bile geçen seneye göre basitti. Geçen sene bir sürü ayrıntı sormuşlardı. Manşet faiz vs.
-
@hicks hayretler içersindeyim. Derece gelir. Helal olsun. Maliye ve iktisat kaynaklarınız nelerdir acaba?
-
Madem sınav zordu o zaman bu netler ne
-
@hicks ilk 10dasiniz
-
@islimbot
Bu, hesabı açalı 1 saat ya da 3 saat olmasına rağmen, muazzam netler yaptığı iddasıyla buraya gelip "kaç puan gelir?" diye soranlar, eminim size de samimi gelmiyordur :).Zira bu kadar net yapan adam, puanını bu platformda tartıştıracak adam değildir ya da üye olur olmaz gelip hemen puan mı sorar orası size kalmış...
Mesela geçen, iyi net yapmış birine sordum kaynaklarını, ben sormamama rağmen ikide birde şu dershane şu dershane diye diretiyordu :).
Yazık, cidden yazık... koskoca kurumlar (ise) şurada madara ediyorlar kendilerini...
Ya da salak saçma adamlar sırf moral bozmak, ortamı germek adına palyaçoluk yapıyorlar, üzülüyorum...
-
Arkadaslar bu sene sinav kolay falan degildi. Burada tabiki daha yuksek netli arkadaslarimiz netlerini paylasiyor. Gecen sene zor denilen maliye bile bu sinavin zorlugunun yanina yaklasamaz. İktisata gecen seneden daha kolay diyen arkadaslarla iki yildir ayni sorulari mi cozduk acaba ki iktisat 29 net yapmis biri olarak soyluyorum. Gecen sene agzini acan 100 netten aciyordu bu sene 95 110 arasi baya bir yigilma var diye goruyorum. Hukuk dahi -bu sene baya kolaydi- gecen seneye nazaran daha zorlayiciydi bana gore. Oldukca cok sure sorusu vardi yapan yapar ama gecen seneye kiyasla bu seneki hukuku bile daha eleyici buluyorum. Gecen sene ayni puana 5 10 oynar diye dusunuyorum.
-
@cemalicoşan @RootofAllEvil asla böyle olduğunu düşünmüyorum. Fake hesaplara prim yaptırmamak lazım, herkes işine baksın.
-
Vallahi hocam kimse dershane reklamı yapmadı ben yeni keşfettim forumu hali hazırda memur olan arkadaşlar olduğunu görünce burda paylaşmak istedim nasipse bu süreçte bu forumdan faydalanmak istiyorum umarım herkes istediği güzel sonuçları alır soru üzerine sadece maliye kaynağı söyledim dershane bu işin ambalajı iş herkesin içinde bitiyor
-
@Willsmithh normalde foruma üye değildim dışarıdan takip ederdim hep arkadaşların aklında sınava yönelik fikir oluşsun diye kayıt oldum yazdım
-
@islimbot maliye murat maliye a kadro iktisat samet tufan analiz soru ve çıkmış sorular
-
@whshw arkadaşlar yıllardır sınava giren biri olarak şunu söyleyeyim son 4 senede 2017 en zor sınavdı sonra bu 2019 zordu maliye zordu ama senelerdir giren bilene göre zor degildi birçok kaynaktan maliye bitiren biri maliyeye dair yorumlama kabiliyeti kazanırdı ve 40 soruda 7-8 soru hariç gerisini yapardı
Geçen seneye göre yüksek puan gelir bu sene ama çok abartmayın 1. Nin yapacağı nete bağlı herşey -
@Behavioral hocam insanlar sizin gibi 4 senedir girmiyorlar kpss ye. Cogu insan burda bir iki yillik bir calismayla giriyor. Ben o maliye sorularini 4 yillik bir calismayla yapicaksam biz kapatalim bu kpss islerini. 2017 evet en zor kpss idi ama en kaliteli olani da oydu. Emin olun bir cok insan o sorularla bu yaptigindan cok daha guzel netler cikarirdi boyle nerden geldigi belli olmayan sorulardan degil.
-
Belki bi fikir verir arkadaşlar
2017 KPSS
Hukuk 32-8
İktisat 24-10
Maliye 29-10
Muhasebe 25-11P48=87.1 sıralama 864
-
Bende şimdi baktım 2017de
Hukuk 19-19
İktisat 25-7
Muhasebe 26-2
Malıye 26-13(76 net gıbı)
Puan 81 küsür sıralamam 3500 civarı ki guyda ilinrahatlıkla secersın -
@mexs p3 netiniz?
-
@ücüncütekil 69,21 puan
-
@şampiyon gk - gy kaçtı hocam?
-
@ücüncütekil çok düşük netlere baya yüksek gelmiş sanki. 2018le alakası Yok
-
ösym nin maç ortasında kural değiştirir gibi yeni sistem getirmesi ve adayların buna hemen entegre olamaması nedenlerinden ötürü 2017'de düşük netlere yüksek puanlar geldi kıyaslama yapılacaksa sağlıklı bir kıyaslama olmaz. sonuçlar açıklansın bakalım 60 gygk 100 alan netine p48 83-84 falan gelirse 2019 sınavının 2018 den çok da farkı olmadığı anlaşılır