2019 KPSS NETLERİ
-
@condorcet 85-87 civarı
-
@condorcet, içinde söyledi: 2019 KPSS NETLERİ
Gkgy 63
Hukuk 35
İktisat 28
Maliye 26
Muhasebe 26
Ne gelir sizce ?Min. 87
-
Arkadaşlar seneye çalışacak arkadaşlara tek tavsiyem lütfen gky çalışın ciddi anlamda etkisi var bakın bakıyorum herkes geçen sene alan 90 netti puanın 80 di diyor evet olabilir ama gky kaçtı işte misal 90 alan 80 gky imkansız 80 olması en az 83-84 lerde getirir oluyor her gky net 0,3 civarı alana denk geliyor diyebilirim ki bence 18 de 18 coğrafya yapabiliriz buda 5-6 civarı alan neti yapıyor bence az bir net değil herkese başarılar dilerim
-
@Muhalba hocam bende öyle bekliyorum geçen senede 115 netim vardı puanım 87.7 civariydi bu senede net sayım aynı
-
Arkadaşlar yazıldı mi bilmiyorum lakin ben puan hesaplamami şöyle yaparım:
50 puan ÖSYM verir geri kalan 50 puanı biz alırız.
P48 de alan toplamı %80 GKGY %20 yani 40 puan alan 10 puan gk gy olarak hesaplarım. Sonrasında - alan netiniz/160- yaptıktan sonra 40 'la bu oranı çarparak ham alandan gelecek puan bulunur. Gkgy ise - netiniz/120- yaptıktan sonra 10 'la çarparak gk gy de gelecek puanı bulursunuz. Sonra 50 ile bu çarpım sonuçlarını toplarsanız standart sapmasiz puanı bulursunuz.
Standart sapma 1. Olan arkadaştan sonra hesaplanır diye düşünerek geçen sene 4-5 puan kadar değişmişti.
Yani geçen sene 125 alan neti ve 75 gk gy neti olan birisi ham olarak 87.5 puan alır lakin standartsapma ile bu 91-93 bandında puan yapmıştı.
Bunu kullanabilirsiniz. -
@clearman hocam bu sistem zaten internette gezen sitelerin hesaplamasında kullanılıyor diye biliyorum
-
130+ alan neti olan var mı bu sene?
-
@errayn Dogrudur hocam internetten hesaplamadım hiç o yuzden çok bilmiyorum. Ama puanını kendi hesaplamak isteyen arkadaşlar için yazdım. Bilgilendirdiginiz için teşekkürler
-
Gy gk 65 70 puan arası
Hukuk 23.75
İktisat 20
Muhasebe 20
Maliye 15 16 civarı
Olası bi guy ilaninda yeterli olur mu acaba? -
gygk 96 net
hukuk 30
iktisat 30
maliye 20
muhasebe 10
ne geldi sizce arkadaşlar? ?? -
@clearman estağfirullah hocam umarım geçen yıllara göre puanlar artış gösterir herkes emeğinin karşılığını alır
-
@errayn hocam senin mantığa göre benim 90 alan 90 gkgy neti ile şansım baya yüksek
-
@Estevez gkynz çok iyi o yüzden gayet iyi gelir
-
2018 Netleri
GK GY 65 NET
İktisat 19.50
Maliye 26.50
Hukuk 16.50
Muhasebe 16.25
P48- 77.02
Karşılaştırma yapacak arkadaşlar için yardımcı olsun ancak geçen yılın soruları bu yıla kıyasla genel itibariyle kolaydı.Geçen yıl ağzını açan 100 netle açıyordu.Bunu da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyorum. -
@tobinq 120 li netler havada uçuyordu
-
@ücüncütekil yani bilemiyorum inşallah iyi gelir çoklu alım olan sınavlara yetecek kadar puan alırım diye düşünüyorum.
-
@Estevez o kesin
-
@çölkaplanı, içinde söyledi: 2019 KPSS NETLERİ
gygk 96 net
hukuk 30
iktisat 30
maliye 20
muhasebe 10
ne geldi sizce arkadaşlar? ??Küsuratlı verseydin de sallamasyonun belli olmasaydı
-
@Estevez hocam benimde 83 gky e 100 alan netim var 85-87 bana gelmesi yüksek sizede 84 lü bişey bence gelecek birde hocam kimse ciddiye almıyor benide gky sıralamada çok etkili Allah korusun 1 gky netiyle guy a girilmeyebilir
-
@errayn valla ben p42 merak ediyorum çeko dan da 20.5 netim var 8 ya da 9. promosyondu tam hatırlamıyorum elemişlerdi sgk mülakatından tekrar şans gelcek mi bakalım