2019 KPSS NETLERİ
-
@Estevez inşaallah gelir hocam benim 15 net anca var hukuk iyi ama bakalım kaç gelecek
-
@errayn valla zaten Türkiye geneli bilmediğimiz için foruma göre yaptığımız genellemeler biraz farazi kalıyor. O yüzden kesin sonuçları açıklanınca göreceğiz inşallah hayal kırıklığı olmaz hepimiz için. Allah hepimizin gönlüne göre versin ne diyim
-
@Muhalba ben. 136
-
@Estevez
Hocam
Hukuk 31
İktisat 28,25
Maliye 26
Muhasebe 21,5
Gk-gy 75 netim var 85 üzeri gelir mi ? -
ÖSYM= artık errayn var, biz geri çekiliyoruz.
Biz= errayn dur artık gözünü seveyim.
Errayn= şimdi senin bu yorumun tutar, geçen yıl olsaydı belki bu kadar tutmazdı ama be sene tutar merak etme.
-
Gk+gy 75-80 civarı.
Hukuk: 35-5
İktisat: 31-5
Muhasebe: 30-5
Maliye: 26-10
——
Çeko: 23-12
İşletme: 27-9
Kamu yön: 22-17Tekrar kontrol ettim. +-2 oynayabilir. Baktıkça tekrar sorulara yanlış yapmışım gibi geliyor.
-
@esd12125 bilmem inşallah gelir
-
@haksıNişaş başkan neden böyle dedin ben yardımcı olmaya çalışmıştım yoksa kimsenin puanı beni ilgilendirmez
-
2018
Gky 60 net
Hukuk 30 net
Maliye 27.5 net
İktisat 23 net
Muhasebe 11.75 net
Puan 80 küsür
2019
Gky 64 net
Hukuk 33.75 net
Maliye 23.5 net
İktisat 24.5 net
Muhasebe 14 net
Puan ? -
@islimbot silinmiştir
-
Gk-gy 60
Hukuk 30
İktisat 25
Maliye 22
Muhasebe 20
Sizce kaç puan gelir arkadaşlar ? -
@çölkaplanı lafını doğru konuş.
hukuk 30
iktisat 30
maliye 20
muhasebe 10
diye net mi olur. netler 12 ya da 29 falan olsa küsurat silinmiş derdim de bu kadar da düz rakam net olur mu? zaten millet tahmini puan söylüyor. forumda gördüğüm en saçma posta imza attın. -
@islimbot ben de direk düz olarak bu netleri söyledim mesela maliye 22 iktisat 31 ben direk düz rahat verdim
-
Gecen senenin 110 alan neti bu senenin 105 alan netine eşit gibi bir tahmin yapabilir miyiz? Böyle bir değerlendirme yapsak daha faydalı olabilir.
-
@çölkaplanı senin gibilerin burada yazdığını görmek beni ziyadesiyle şaşırtıyor. haydi başka kapıya
-
@islimbot @çölkaplanı lütfen ikili tartışmaya girmeyelim
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2019 KPSS NETLERİ
@islimbot @çölkaplanı lütfen ikili tartışmaya girmeyelim
Moderatör ikazına rağmen devam ediyorsunuz @çölkaplanı @islimbot
Özel mesajdan devam edebilirsiniz kavganıza diliyorsanız, kimse bu tartışma ile oyalanmak zorunda değil başlıkta. -
@rassal hocam bir saat demedim. Bir kaç saat sonra açıklanır dedim ve dediğim saat 4-5 civarındaydı. 7-8 gibi açıklanır diye düşünmüştüm. Kesin açıklanır da demedim. Bunu söyleme sebebini de açıkladım, YKS sorulari aynı gün saat 20:00'da açıklandı. ÖSYM tarafından yayımlanan sorular için bir öngörü de bulunmak ile bu aynı şey değil.
-
Bu arada geçtiğimiz yıl soruları için hukuk alanı dışında diğer alanlarda herkes çok zorlanmadığını söylemişti. Muhasebe için bile 30 soru yetiştirildiğini kalanla ilgili de çeşitli yerlere soruların yazıldığı vs. tartışmaları olmuştu. Bu sene herhangi bir alan için oldukça kolaydı cümlesini pek fazla duymadık. Biraz iktisat için konuşuldu, onda da netlerini söyleyenler içinde 30 üstü diyen çok fazla göremedik.
Bir de bu sene tek yıl sınavı. Sınavda GK-GY testlerine ait standart sapmayı yükseltecek şu gibi durumlar yok. Mühendisler için sınava girmeye gerek yok. Bir de b kadro ataması olmadığı için GK-GY testlerine ölümüne hazırlanmaya gerek yok. Bütün bu durumlar geçtiğimiz yıla göre aynı puanlarla daha iyi sıralamalarda yer alınacağını gösteriyor. Puanların da aynı netlere göre yükseleceğini gösteriyor.
@rassal kardeşim bir şey söylerken kesinlikle spekülatif şeylere yaslanmayız. Söylediklerimiz çıkar çıkmaz ama söyleyeceklerimizin gerekçesini belirtiriz. işkembeden salladı gibi tavrınız bizi üzer bilesiniz.