muhasebe sorunsalı
-
@Rorschach159 umarm alışık oldugmuz gbi gelir.belki soru sayılarnn artmış olmasi bu konuda bizim awantajımıza olur.
-
@Rorschach159 Allah korusun
-
@Hipokrat aynen bende ferhat yildiz calisip girdim maalesef 80 puanda kaldim muhasebe yuzunden . Insallah bu sene ayni sey olmaz. Deneme cozmeyi dusunuyorum bakalim etkisi olur heralde.
-
@kubraguy Soruların artmış olması bence avantaj çünkü 40 soruluk sistemin çıkmışlarını çözüyorum netler beklediğimden daha iyi geliyor çünkü her konudan var ve eski komisyon çok detay sormamış yeni komisyon 40 soruda nasıl sorar orası muamma işte
-
Eger illa video izlemek istersen ganime hoca var mutlaka edinmeni oneririm cok guzel anlatiyor.
-
@davetsiz ganime hocadan ders aldim ben sadece teste yonelik ogretiyo hizli cozmek icin . Kurum sinavi icin yetersiz.
-
@busus kaliteli deneme var mı hocam bildiğiniz ,araştırdınız mı hiç?
-
@Hipokrat valla arastirmadim kitaplara cok para harcadigim icin eldekilerle idare etmeyi dusunuyorum. Murat yayinlarinin 40lik ve 30luk sistemdeki sorularindan var bi de cikmis sorular var onlari kullancam.
-
@busus muhasebe sorunsalı içinde söyledi:
@davetsiz ganime hocadan ders aldim ben sadece teste yonelik ogretiyo hizli cozmek icin . Kurum sinavi icin yetersiz.
@busus muhasebe sorunsalı içinde söyledi:
Evet kpss icin yazmistim ben ufukta kurum sinavi görünmedigi icin..
-
................
-
en azından nacizane tawsiyem hergun bir saat muhasbe notlarna bölüm bolum calşıp diger dersleride beraberinde götürmelisin.
-
@Rorschach159 'öttürecekler' güldürdü ama tespitler yerinde muhasebe bu sene zor değil ilginçti ve ölçücü de değildi bana göre. 40 lık sistem bize yarar bu sene ancak sağlam ve istikrarlı bir çalışma gerektiyor muhasebe her konunun bağlantılı olduğu mutlaka birkaç hesap vardır o yüzden oturtarak çalışmak lazım ve ben de konu çalışmasını bitirdikten sonra bolca monografi çözülmesi taraftarıyım
-
@canaycan noktasına virgülüne katılıyorum. İlk yılım değil ama işi sadece kpss olan günün 15 saatini beraber geçiren bi 6 kişiyle hazırlandım o yüzden sistemi çözmek baya kolay oldu bizim için ama 40lik sistemde ne olur muamma
-
Muhasebenin bu sözel kısımlarına malum 2016 KPSS den sonra önemli bir hal aldı nasıl ve hangi kaynaktan çalışmalıyız ?
-
Muhasebe için benim hocam yayınlarının videolarından hazırlanan var mı?
-
Adam akıllı min. 10 tane monografi çözmeyen muhasebeyi bitirdim diye düşünmesin. Sınavlarda çok üzülür.
-
@antimülakat hangi sınav için kpss mi kurumlar mi
-
@genclerbirlikli yazılı kurum.sınavları hocam.
-
@antimülakat evet doğru monografi şart
-
@matador ben izliyorum ve beğeniyorum, sanırım biraz yavaş ilerliyor, umarim sınav zamanina sıkışmazlar.