YSK SINAVI 2019
-
Değerli arkadaşlar YSK sınavı olma durumu varmış.
Daha kaliteli duyumlar için yine yeniden. .. -
@Suigeneris Kimden öğrendiniz hocam ?
İnşallah bu sene de ilana çıkılır tabi guy ile çakışmadan. -
geçen sene sınavı kazanan biri kura çekiminde ysk başkan yrdcımsının artık dışardan müdür alımı olmayacağını söylediğini yazmıştı. umarım ilan gelir ama kaymakamlıkla çakışmaz geçen sene olduğu gibi
-
Gecen sene sinav 2 eylul kaymakamlikla ayni gundu eger alim yapilirsa kaymakamlikla cakisabilir tekrardan ole olursa yine maliyetimiz cok yuksek olur
-
bu sene ysk kurum dışından alım yapacak mı bu konuda bilgilendirebilir misiniz @paretowilfredo
-
@hedefsgk YSK seçim müdürlüğü alimında planlamaya dair duyum var. Ancak donemi hakkında netlik yok. Benzer durum icra müdür yardımcılığı için de geçerli.
-
@paretowilfredo seçim müdürü değil miydi hocam yardimci mi alacaklar
-
@Müfettiş-Gadget Duzelttim dostum aliskanlik olmus
-
İşe başlayan arkadaşlar meslekle ilgili bilgi verebilirler mi?
Bir de alım olursa yine çoğunluk Doğu-Güneydoğu bölgesinden mi alırlar? -
İnşallah bu sene ilana çıkar. Sınavı guy dan bile kolaydı geçen sene.
-
Gecen sene kac kisi almisti sınav nasildi genel bilgi verirmisiniz ben olursa ilk defa girmeyi düşünüyorum
-
yds istiyor mu
-
Geçen yıl 175 kişilik ilana çıkıldı ve 5 kat kişi mülakata çağrıldı. Sanıyorum 1000 küsür kişi mülakata girdi. Puan olarak 81 ile kapattı. Kurum içi ve kurum dışı(Bizler) aynı sıralamada açıklandığı için önce 82 puanla kapandığı düşünülmüştü.
Yds istenmiyor.
-
@fatos Kanunları 1 kere okuyup girdim ona rağmen 75 aldım ve hukukcular da girdi bu sınava. Sonra sınavın kolaylığını ve sıralamamı görünce şansımızın yüksek olduğunu geç de olsa anladım
11921 kişi girdi sınava benim sıralamam da 2320 hocam. -
@akncıı ortalama kpss duzeyi veya bi tik kolayi diyebilirmiyiz hocam
-
@fatos bence çok daha kolayı birkaç kanun var onları ezberleyince tamamdır.
-
@akncıı tamam hocam tesekkur ederim insallah gelirse calisiriz
-
@akncıı konu olarak bakalım değişiklik yapacaklar mı ekstra olarak seçim kanunlarına
-
Geçen sene mülakatta elenen birisi olarak gelmesini isterim
-
@gencbiraday Degisiklik olsa bile zor olacağını düşünmüyorum hocam denemeye değer.