YSK SINAVI 2019
-
@orhanakıncı amin kardeşim herşey nasip kısmet iyi çalışmalar
-
@Hayaller71 Sanada kardeşim.Hazır dua etmişken o kurumiçinde baskı yapıp kurumdışı almayın diyenlere Allah kalplerine göre versin iyi günler
-
@orhanakıncı ben böyle durumlarda oradaki çalışanlara bile güvenmem idari hakimlik gelmeyecek dediler dediler ve ilan geldi o yüzden aldırış etmiyorum
-
@North-remembers sende haklısın güvenmemek lazım
-
@North-remembers Haklısınız ama insan kaynakları bizi kandıracak mı ki? Duyum olsa ben de dediğiniz gibi düşünürdüm ama söyleyen kurumun kendisi. İnşallah dediğiniz gibidir ama
-
@orhanakıncı hocam ne insan kaynakları gördük bankalarda olsun devlette olsun alım yok dediler pat 1 ay sonra alıma çıktılar
-
@North-remembers E inşallah ne diyelim
-
@North-remembers banka insan kaynaklari tam bir fiyesko bizede bi konuda haber yok dedi aksamina olumsuz diye mesaj atti
-
@fatos YSK insan kaynaklarını bankalarınki ile bir tutmayalım Şimdi
-
@orhanakıncı hangi kurum olursa olsun insan kaynaklarinin 1 duzgun bilgisini görmedim hocam benim dusuncem
-
@fatos O kadarını bilmiyorum görüşünüze saygı duyuyorum. Sadece aradım bana bunu söylediler dedim inşallah sizin dediğiniz gibidir ben şahsen iyiki çalışmamışım dedim.
-
@fatos Eğer kurumdışı açılırsa arar Beni neden kandırdınız diye ararım artık
-
O kadar kisi , bazi kitap yazarları da dahil, kurum disi alim olacak dedi. Simdi bu kisiler ysk nin sadece kurumici alim olacak demesine ne diyecek acaba?
-
@orhanakıncı insallah öyle olur hocam sayet hepimiz bekliyoruz alimi. Eger size dogru soylemisler se bende ilk defa dogru soyleyen bir insan kaynaklari görmüş olacam sayenizde
-
Ben insan kaynaklarına hala güvenemiyorum çünkü @amirim her kurumiçi hem kurum dışı dedi üstat bir bilgi verebilir misin var mı bir gelişme bu konu hakkında
-
arkadaşlar ben şurdan kanıya vardım tahminim sınav olacak olsaydı ösym nin sınav takvimine eklenirdi tahminim. belki geç değil ama ses hala yok.. kurumiçi olursa belki kurumun kendisi sınavı yapar.
-
@alfredmarshall Evet hocam Kaymakamlık ilanı gelmeden birkaç gün önce ösym takvimine eklenmişti
-
Geçen ki alımda Sn. Ülkü Kartal bir daha dışardan alım olmayacağı konusunda çok netti
-
İnsan kaynaklarını aradıktan sonra Face gruplarında ve burda yazılanlara baktım da bu seneki ysk duyumu bir delinin kuyuya attığı taşa benziyor. Herkes açılmayacak demiş kurum açılmayacak diyor ama bir duyumdur aldı başını gidiyor. Ben anlamadım bişey.
-
@orhanakıncı kardeşim burada söylediğin cümle @amirim e dokunuyor bence böyle söylemen hoş olmamış her duyumu bize çok Öncesinde ileten kişidir bu konuda yanılsa bile kesin bir duyum aldığı iÇin söyledi bence neticede ilan gelmeyedebilir ama bizler için elinden geleni yapıyor ve paylaşıyor yine de teşekkür etmek gerekir bence