YSK SINAVI 2019
-
@gencbiraday evet kendisi ağustos ayında kaymakamlık hakimlik ve ysk duyumunu paylaştı inşallah inanıyorum aniden bir ilan gelecek ve yüzümüz gülecek
-
@gencbiraday Estağfurullah kimseyi kastetmedim kendisini de tanımam inşallah dediğiniz olur ve ilan gelir
-
@orhanakıncı inşallah kendisi bu konularda gerçekten bu forumda en önde gelen kişilerdendir o yüzden böyle bi cevap verdim sende yanlış anlama beni
-
@amirim üstad kurumdısı alım olacak mı? Son duyumları bizimle paylasır mısınız?
-
Arkadaşlar %99 kurumiçi alım olcak 9 Kasım’da sınav , bilgi vermek amaçlı yazayım dedim
-
Kurum içi112 seçim müdürü ilanı geldi boşa beklenti olmasın kaymakamlık abanmak lazım
-
-
Geçmiş olsun. Burada da kurumiçi kazanmış
-
-
@gencbiraday hevesimiz kursakta kaldı
-
@gencbiraday bu haber guy un akibetinin ne olacağının da habercisi. Bu sene öncelik kurumicinde olcak sanki
-
İssizlikle boyle mi mucadele edilecek? Madem oyle memuriyet babadan ogula gecsin. Duble kurumici olsun herkes rahatlasin. Kurum ici kurum ici biz yalayalim yine avuc ici..
-
Bütün hayallerim yıkıldı şu an
-
Devlet 2 seçenek sunuyor Ya gençliğin ya güzel bi iş. Hem on numara beş yıldız dil bilgin olsun hem mükemmel alan bilgisine sahip ol sonra gel işe gir. Birini yapsan diğeri elde kalıyor bunları halledene kadar yaş geçiyor gençliğimi yaşayım desen elde avuçta bişey yok..
-
bizi el birliği ile bitiriyorlar başka açıklaması yok.3 senede 30k bekçi almışlar herhalde 3 senede 5k iibf ya aldılar ya almadılar.Kardeşim bu ülkenin hiç mi uzman açığı yok almıyorsunuz.Yakında topluca çıldıracağız.
-
@Semihylc yüzü gülen arkadaşım kalmadı hepsi umutsuz mutsuz
-
@Hayaller71 Nasıl gülelim ki kardeşim ya alım yok çalış çalış sonuç yok.Bizim hakkımız olan kadrolar kurum içine peşkeş çekiliyor.Bilmiyorum ama durumumuz hiç hayra alamet değil.
-
@Semihylc en çokta yitip giden zamana yanıyorum. Kitaplara dershaneye sınavlara verilen paralar alınan kyk kredileri okul masrafı bunları amorti ediyim desen yıllar geçiyor zaten kaç bin yıllık dünya tarihinde denk geldiğimiz döneme bak
-
ysk gelmemesiyle birçoğunuzu olduğu gibi benide üzdü fakat geçen seneki mülakatlardaki adaletsizlikleri göz önüne aldığımda bi nebze teselli buldum ama asıl dikkat çekilmesi gereken nokta iibf alımlarının kurumiçi açgözlüleri tarafından hibe edilmesi !
Bu gidişe dur diyebilmek için birlik olmaktan başka çare yok.. -
@görünmez-el yks olmasın o