YSK SINAVI 2019
-
Geçen sene benim gibi mülakatta elenen tayfa burda mı ? :)) ses verin ahali
-
Geçen sene kaymakamlıkla aynı gün idi, sabah ki o oldukça absürt zorlukta kaymakamlık sınavından sonra öğleden sonra bu sınava girmek oldukça zor gelmişti.Bu sınava özel bir hazırlık yapmamıştım açıkçası ama iyi bir altyapım vardı. Gy gk kısmını oldukça iyi yapmıştım ,alan da orta zorlukta idi bence, ayrıntı sorular hatırlamıyorum.Mevzuat kısmını ise çok kötü yapmıştım (hiç çalışmamıştım diyebilirim )mevzuata iyi çalışmanızı öneririm; sonucunda 82 aldım mülakat da elendim.Sonuçların,diğer çoğu kuruma göre oldukça hızlı bir şekilde açıklandığını hatırlıyorum.Eğer ilan gelirse girecek arkadaşlara başarılar ve iyi çalışmalar.
-
87 alıp mülakatta elenmiştim, çok istemiştim doğu filan fark etmez gidecektim almadılar, aldıkları arkadaşlar şimdi kaymakamlık kasıyolar, kassınlar bakalım.
-
@hoffafd hayırlısı diyelim bu sene daha iyi çalışalım inşallah
-
@gencbiraday bu sene de ben onları istemiyorum
-
@hoffafd sizi hatırladım hocam mülakat aşaması hiç adil olmamıştı haklısınız
-
@hoffafd atandınız mı yoksa
-
@North-remembers ben bi sıkıntı görmedim mülakat aşamasında, zarfları zaten ben seçip çıkan soruları cevaplamıştım, mülakat bu illa yüksek puanlılar alınacak diye bir şey yok, ha heşke hiç mülakat olmasa ama ona da yapacak bir şey yok. şaka bi yana umarım YSK ilanı gelir.
-
@hoffafd Sürecin içerisindekiler olarak biz bile "illa yüksek puanlılar alınacak diye bir şey yok" şeklinde sistemi normalleştiren cümleler kurarsak müstehak bize her şey.
-
Mülakatım 2 dakika 15 saniye sürmüştü
-
@hoffafd 89 almıştım bende.mülakat 2 dk sürdü.Atatürkün ilk heykeli nereye hangi tarihte dikilmiştir gibi mükemmel bir soru soruldu.tabi mülakat zaten formaliteydi malesef.
-
@iktisatsever incilde geçen kötü Babür kralı daha yaratıcı bence :)))
-
@iktisatsever sarayburnuna dikilmişti, senin soru kolaymış, ilk doğalgaz nerede kullanılmıştı gelmişti bana, illa yüksek puanlılar lafı için de kabullenilmiş çaresizlik işte yapacak bir şey yok
-
Bende 82 puanla elenmistim çok değisik bir mulakat deneyimiydi icerde bayagi kaldim ben deyim yerindeyse iyi terlettiler sorulan alan sorularinin sayisini hatirlamiyorum bile cikista bayagi kaldin icerde demisti oradaki arkadaslar ama sonuc malesef olumsuz 62 puanla elendim...bu sene girip girmemekte kararsizim ama girsem bile umut baglamadan girecem cunku 6 kata kadar adayin mulakata girmesi bile basli basina olumsuz sebep bence iyicalismalar bir an evvel ilan gelir insallah
-
Piyasada yeni baski kitap yok degil mi sanirim ya da ben goremedim. Uc bes kaynak var onlarin hepside 2018 temmuz baskisi. Aslan kardes yigit hoca yeni baski cikartacak demisti o da yok henuz. Son olarak data yayinlarinin ikili bir kitabi var konu ve deneme seklinde kullanan oldu mu acaba?
-
Arkadaşlar kanunlara çalışın yeterli olur bence. Sınavın tek kötü yani bi 5 6 kat mülakata giriyor kazanması zor yani bayağı
-
@gencbiraday selamlar hocam ️
-
@politics06 selamlar kardeşim hatırladım sanki seni arkadaşlar sınav iÇin yeni kaynak almanıza gerek yok malum seçim kanunlarında pek bir değişiklik olmadı yalnızca anayasa idare ve mahalli idareleri güncel kaynaktan çalışınız
-
İlk defa gireceklere tavsiyem direk seçim kanunlarını çıktı alıp mevzuattan çalışın geçen sene sınav 81 le kapattı , mülakata 875 kişi kaldı 175 kişi göreve başladı görev yerleri çok yüksek oranda ilçeydi malum ilçe seçim müdürü alınıyor , maaş olarak müfettiş kadrosuna göre 600tl civarında düşük alıyorlar , seçim dönemi yoğun bir çalışma temposu oluyor herkese başarılar umarım ilanı görürüz
-
bu sinavda kpss hangi puan istemisti haturlayan var mi