YSK SINAVI 2019
-
@IS-LM KPSS istemedi kardeşim
-
Sınav tarihi konusunda duyum var mı ? Yine kaymakamlıkla aynı gün olmaz umarım
-
@iktisatsever cannes film festivalinden soru alanlar var hocam burada
-
@iktisatsever aynı soru bende 2. sıradaydı sandık kurulu başkanı nasıl seçilir,birde emevi devletinin kurucusu mülakat max 3 dkka sürmedi 3 soruyada cevap verdim lakin nihai sonuç Başarısız..
-
Geçen sene ben de elenmiştim. Ne umutlarım vardı benim de diğer arkadaşlar gibi. İnşallah daha iyi, daha güzel ve çok hayırlı kapılar açılır hepimize.
-
Geçen seneki seçim mevzuatında değişen bir şeyler var mı arkadaşlar?
-
Geçen sene ilan 45 gün önceden gelmişti sanırım Kasım ayı üstadın işaret ettiği ay @amirim Kasım da bir sınav olcaksa en geç bu ay sonuna kadar ilanın geleceğini tahmin ediyorum
-
@gencbiraday facebook ysk grubunda biri konular değişebilir demiş. bu konuda fikriniz var mı, boşuna çalışılmasın şimdi @amirim
-
Ya herkes ders çalışıyor ya da kimse motive değil daha Yoksa buralar dolardı eskiden.
-
@postmodern net bir bilgi yok o konuda galiba İlan gelmeden belirsizliğini koruyacak
-
@ryan ahmeterdogan05@hotmail.com.tr bana da gönderirmisiniz
-
Kasım’da bedelli olarak İstanbul’da askerlik yapıcam arkadaşlar malum Ysk sınavı Ankara’da olcak il dışına izin verirler mi acaba bu konuda net bilgisi olan var mı @amirim @paretowilfredo
-
@gencbiraday verirler hocam sınav belgesini dökersen ama şehir dışı için askerliğin uzar. 2 gün izin için 3 gün uzuyor.
-
@yıkıldım sağol hocam teşekkürler
-
@gencbiraday ne demek.
-
@paretowilfredo @amirim ysk sadece kurumiçi olacak diyorlar yeni bir gelişme var mı bilgilenderebilir misiniz
-
@hedefsgk bizde merakla bekliyoruz da daha ses yok @amirim @paretowilfredo
-
@hedefsgk, içinde söyledi: YSK SINAVI 2019
sadece kurumiçi olacak diyorlar yeni bir gelişme var mı bilgilendereb
kim diyor?
-
@ryan hocam bana da gönderebilir misiniz. teşekkür ederim. odilesgun@gmail.com
-
arkadaşlar son zamanlrda takip ettiğim kadarıyla face den vs yiğit yılmaz da dahil başta kurum dışı derken son zamanlarda kurum içi biraz daha ön plana çıkmaya başladı sanki. umarım öyle olmaz . hala tarih ve ilan yok