YSK SINAVI 2019
-
Ağanin eli tutulmaz deyip soyle bir 400 tane gelse en az ne muazzam birsey olur. Türkiye'de ilceden cok nevar sanki:)
-
İlanın ne zaman geleceği konusunda herkes gibi bizde bilgi sahibi değiliz , ancak kaymakamlık için yaklaşık 2 ay öncesinden bizlere bilgi verip duyumlarında yine yanılmayan değerli kardeşlerimiz bilgi verebilirler belki @amirim @paretowilfredo
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@LioN Şöyle var dostum, ÖSYM kanadında YSK sınavı için takvim hususunda Kaymakamlık ile benzer dönemlere geldiği yönünde bir duyumum var. Ama net mi dersen, malesef çok net değil, oldukça muğlak. Ama sanki Kasım ayında sınava yer aranmış gibi. Diğer kanattan da açıktan alımın planlandığı bilgisi mevcut. Sanki çok uzak değil gibi.
-
@albertcamus teşekkürler kardeşim
-
Sayıyıda ben vereyim veren olmadı ise 171-181 civarı bir sayı gelecek arkadaşlar
-
@errayn nerden bu bilgi
-
@tozkok orası bende kalsın hocam ama gelecek dedi arkadaş fazla irdelemeye gerek yok bakalım ne zaman gelecek ama tahminim kaymakamlık mülakatları sonrası olacak gibi duruyor yani aralık en erken gelmesi
-
@errayn daha çokmuş ozamn daha yakın bi tarih olur umudundaydım
-
@tozkok benim düşüncem hocam tarih ama geçen yıl müdür olanların çoğu kaymakamlığa çalışıyor şuan ona bağlı olarak dedim
-
@errayn çalışan arkadaşınızdan aldınız galiba bu bilgiyi
-
@errayn çok güzel bir bilgi teşekkür ederim geç olsun da güç olmasın
-
Seçim müdürlüğü konu dağılımı
-
geldi mi ilan ?
-
@IS-LM yakındır duyumlar artmaya başladı
-
@Aslan-Reyiz Dökümanı pdf olarak yükleyecektim buraya yeterli yetkiniz yok uyarısı verdi site
-
Gecen sene 71 almıştım. Tekrar denemeye değer mi?
-
@nslhn değer hocam ben 78 ile full konsantreyim ilan geldiği anda
-
@North-remembers ayrı kaynak almaya gerek yoktur umarım
-
@nslhn yok yok hiç gerek yok yukarıda fotoğrafta yer alan kanunları çıkartın veya özetleri vardı paylaşılmıştı oralardan çalışılırsa yeter zaten kpss kaynaklarımız da mevcut. Fırsatçılar kitap çıkartırlar yine ama değmez para vermeye
-
@North-remembers fotograf nerede ben göremedim:)