2019 KPSS Sonuçları
-
Herkese benden 95 şaka bir yana umarim bu sene alimlarin fazla oldugu, cok kisinin mutlu olacagi bir dönem olur... hayirlisi bakalim.
-
@sbf1983 her inişin bir çıkışı vardır dip noktası görüldü a grubunda inşallah bu yıl herşey daha güzel olacak iyi düşünelim iyi olsun bu yıl aşırı alım olur belkide kim bilir ard arda gelir ilanlar
-
Zorlu ve uzun bir süreç ama bir başlangıcı olmalı yola koyulmanın . Bu başlangıç ise iyi bir puan . İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız ve hakettiğimiz yerlere geliriz . Bu işin tamamen sabır ve moral işi olduğunu da unutmadan devam edebiliriz
-
@Willsmithh insallah hocam
-
Arkadaşlar KPSS'yi bırakmıştım özelde iş arıyorum yaş 29 oldu özelde iş de bulamadım.Gelir uzmanı olan bir kaç arkadaşım çalışmasan bile sen gir belki GUY'a yetecek bir puan alırsın dediler ve girdim şu an sınırdayım.Eğer 76 puanı geçersem herkese benden çay Hayatımdaki en zor zamanı yaşıyorum belki.Böyle bir dönemde eğer GUY için az buçuk yeterli bir puan alırsam ölümüne ders çalışacağım
-
Hadi bismillah inşallah iyi sonuçlar alırız
-
Bir ÖSYM klasiği olarak saat 2 de mi açıklanır acaba tahmininiz var mı?
-
Son zamanlarda akşam 5'e doğru açıklıyorlar. Ben 16.40'tan sonra açıklanır diye bekliyorum
-
Öğleden önce açıkladıkları da oluyor bakalım inşallah çok uzamaz
-
Ben 15:30 da sonuçların sisteme yükleneceğini düşünüyorum
-
@Grimmjow inşallah hakkınızda hayırlısı olur ve 75 üzeri puanlar alıp guya yetecek puanlar alırsınız
-
Hadi artık ya delireceğim
-
Arkadaşlar herkese merhabalar umarım herkes emeğinin karşılığını alır tabiki bu bir süreç ilk adımı kpss ile atacağız . Guy için 80 üzeri bütün iller için yeterli olur diye düşünüyorum ama sgk için kpss puanı çok önemli inşallah yeterli puanı alırız hakkımızda hayırlısı olsun
-
Aynen 1 ay bekledik şu akşama kadar olan vakit geçmez o değil dünden beri yerleştirme sonucunu bizim sonuç sananlar arayıp duruyor her aradıklarında bizimki açıklandı sanıyorum :))
-
Sonuçlar açıklandı, hadi hayırlı uğurlu olsun dostlar Bekliyoruz güzel neticelerinizi
-
Geçen yıla göre 0.8 düşük almışım yani 82küsür ama sıralamam 800 kişi artmış değişik, herkese hayırlı olsun sonuçlar inşallah bol ilanlı bir sene olur yoksa 90 da boş
-
GK/GY 84,5 Net
Hukuk 19/14
İktisat 32/7
Maliye 21/17
Muhasebe 28/11
P48 84,25548
gk gy yapan çok olmamış sanırım bu netle p3 87,81052 geldi -
82 puan p3 türü için bir yere girme şansım olur mu?
-
@58auhf58 Tek yılda P3 çok işe yaramaz hocam.
-
P47 de yerimizi aldık bol şans