2019 KPSS Sonuçları
-
Sonuçların açıklanmasına sayılı saatler kala başlığı açıyor ve herkese hayırlı olsun diyorum. Kpss sonuçlarımızı bu başlık altına yazıp değerlendirmelerde bulunalım. Herkes verdiği emeğin karşılığını almıştır umarım
@Antimülakat @agor @paretowilfredo @aliveli @Phoenix @mk-ank
-
İnsanlar neden sonucu merak ediyorlar anlamıyorum ya ilan yok ilan puan olsa ne olur biz 1 senedir 85 puanla hiçbir sınava giremedik neyse yakında sizde anlayacaksınız çünkü insan başına gelmedim mi anlıyamıyor, idrak edemiyor
-
@keynes5 katılıyorum kardeşim Çünkü puan alınca atanmaya yaklaştım sanıyorlar ama bu süreç mülakat bitip o kazandı yazısını görene kadar devam ediyor
-
aciklandi sandim hayirlisi
-
@gencbiraday kaymakamlığı kazanınca bende aşırı heyacan yapmıştım.Tabi haliyle heyecan ardından bir umut bir bağlanma getiriyor ya mülakatında geçersek diye ama insan şunu hiç umutmamalı kendi sağlığı ve huzuru için kafada çok düşünüp kuramaması gerekiyor sen zaten çalışmışsın elinden geleni yapmışsın olursa olur olmazsa hayırlısı deyip hiç bir şeye bel bağlamamak gerekiyor.
-
Yoksa hayat çok üzer
-
Hatta bir adım daha öteye gideyim Allah'a bağlanmayan hiçbir heyecan hiç bir sevgi(makam sevgisi ,iş sahibi olmanın isteği ve sevgisi hatta beşeri sevgi vs) seni tatmin etmez hatta üzer. Velhasıl önce Rabbini sev o seni hiçbir zaman üzmez
-
@keynes5 1 sene önce sınav sonucu açıklandığında sen nasıl heyecanlıysan bizde öyle heyecanlıyız kardeşim
-
@Hayaller71 heyecanlar kardeşim hakkıdır yanlız fazla bel bağlamak üzüyor yoksa sıkıntı yok
-
Siz bu sistemi çözmüş olabilirsiniz zaten sürecin ne kadar kötü olduğunu herkes biliyorda şurda ilk defa sınava girmiş heyecanla sonuç bekleyenlerin hevesini kırma çabasını anlamadım
-
@keynes5 o konuda haklısın zatende ümit fakirin ekmeği işte debelenip gidiyoruz
-
Arkadaşlar ümitsiz dahi olsanız lütfen diğer arkadaşların hevesini ısrarla kıracak olumsuz yorumları sürekli hale getirmeyin. Atanmayanlar olduğu gibi atanan arkadaşlar da var bu yarışta. Bu yönden sürekli aynı tavrı ısrarla sürdürmemenizi rica ediyoruz.
Herkese iyi forumlar. -
@Hayaller71 estagfurullah kardeşim kimsenin hevesini kırmak gibi bir derdim çünkü o çok güzel bir duygu ben sadece Allah için insanların benim gibi üzülmelerini istemiyorum
-
@keynes5 sende haklısın kardeşim durumlar sıkıntıda işte 1 2 ay götürüyor bu heyecan
-
@genclerbirlikli Eline sağlık dostum Güzel düşünmüşsün.
Dostlardan ricam yarın sonuçları,
GK-GY ve Alan Bilgisi netleri ile birlikte özellikle P48 puanlarını paylaşmaları. Böylece güzel bir net-puan skalası oluşturup, gelecek yıla da güzel bir analiz çıkarabiliriz.
İnşallah hepiniz emeğinizin karşılığı puanlar ve sıralamalar elde edersiniz dostlar -
@paretowilfredo üstat neden özelikle p48
-
@Hayaller71 En dengeli ve en çok Kurumun kullandığı puan türü olduğundan dostum. Dengeli olması da asli gerekçe aslında. 4 ana alan dersini en güzel yansıtan o
-
@paretowilfredo bölüm ve bölümle ilgili puanları yazmak da yararlı olacaktır bence. Mesela bölüm iktisat p14 90 gibi.
-
Aklımızı aldın daa :))
-
@keynes5 ne yapalım merak etmeyelimmi dostum tamam zor bir yıl geçti ama birbirimize umut aşılayalım lütfen puan alanda sevinmesin tamam öldük bittik ilan yok boşa çalıştık bu mudur ?