Orman genel müdürlüğü personel alımı 2019
-
@paragliding 2.kez.mi tecil ettirdiniz.
-
@IS-LM hocam yuksek lisans icin tecil edilecek normalde gecen aydan itibaren kaydim yapildi ancak enstitu yeni tecil islemini baslatiyor. Ben okula kaydim gecen ay oldugu icin tecil islemim bitince o aydan itibaren tecilli sayilacagimi biliyorum ancak yinede suphelerim oluyor.
-
@pokuhantes tesekkur ederım hocam
-
Merhabalar, tercih yapmak için sisteme giriş yapıp kişisel bilgilerimi, adresimi vs. doldurduktan sonra kaydet'e basınca hata veriyor. Benzer bir sıkıntı ile karşılaşan ve sorunu çözen kimse var mı? Tercih yapamıyorum halihazırda.
-
Sonuclar ne zaman aciklanir bellimi arkadaslar
-
@paragliding 3 ekim diye bir tarih görmüştüm hocam.
-
@resen7 o tarihi bende gordumde 3 ekime kadar sonuclarini gorebiliyorlar diyince dedim ben mi yanlis anladim soruyum dedim
-
@paragliding anladım hocam. en geç 3 ekim diye düşünmek gerek o halde
-
@resen7 bende oyle dusunuyorum hocam cunki sonuclarin ilan edildiginde itibaren 15 gun icinde sozlesme imzalama vs dige bir ibarede var onun icin takip etmek gerek yoksa surede sorun yasanabilir, 3 ekimde aciklanacak diye beklenip.
-
@resen7 gerci 80 puanla pek sansim yok ama bir umit
-
@paragliding evet hocam haklısınız
-
@paragliding nasip hocam artık
-
Basvuru kisimina girdiginizde. Kayit bulanamadi vs yaziyor mu sizde de arkadaslar? Yoksa bizim basvuru gumemi gitti:)
-
@LioN yazıyor hocam sanırım başvurular bittiği için öyle yazıyor.
-
@LioN, içinde söyledi: Orman genel müdürlüğü personel alımı 2019
Basvuru kisimina girdiginizde. Kayit bulanamadi vs yaziyor mu sizde de arkadaslar? Yoksa bizim basvuru gumemi gitti:)
sistem o kadar saçma ki herkeste aynısı var hocam.
-
3 Ekim son gün açıklama için. Umarım bugün açıklarlar.
-
@AkenoSan keşke açıklansa da az olan umutlarım sıfırlansa
-
Hala bir haber yok, yarin ayin 3'u olacak biz mi yanliş yerlere bakiyoruz acaba ?
-
Açıklandı.
-
81.6 yla olmadı.. kazanan arkadaşlara hayırlı olsun kazandıkları illeri ve puanlarını yazarlarsa yedek açısından biraz fikir edinebiliriz