Orman genel müdürlüğü personel alımı 2019
-
Sadece yedek yazıyor, kaçıncı yedek il vs yazmıyor
-
@pokuhantes puanınızı öğrenebilir miyim? ben yerleşemedim de, yedekler dahil ne kadar farkla kaçırdığımı merak ediyorum. benim 85.46
-
@pokuhantes Yerleşemediniz,kazanamadınız,bursluluk çıkmadı,diğer adayla devam ettik, elendiniz, başarısız sonuçlandı, yetersiz yazmasından evliyadır
-
Bende yerlesemedim. Kazanan arkadaslari tebrik ederim.
-
@Sefa-Cetin benim de 84.6 neye göre fikir edinebiliriz ki? İller belli olsaydı iyi olurdu takip açısından
-
@Sefa-Cetin , @pokuhantes bu puanlarla yerlesememis olmaniza sasirdim ben daha dusuk kapatir diye bekliyordum. En azindan 82-83 e kadar duser saniyordum.
-
@paragliding bilmiyorum hocam belki il tercihinden dolayı da olmamış olabilir. Daha düşük kapatan iller olabilir. Liste yayınlamış olsalardı çok daha iyi olurdu
-
@pokuhantes evet onun etkiside olacaktir. Burdan basvuran arkadaslardan kazanio kac puani olduklarini yazarlarsa bir fikir edinilebir.
-
Kazananlara hayırlı uğurlu olsun inşallah mutlu olurlar
-
@pokuhantes nereyi yazdınız Kastamonu var mıydı hocam
-
85 puana 10 tercihin oldugu yerde gelmediyse daha kime gelecek acaba? Illerin taban puanlari ni aciklasalardi iyi olurdu. Su sekilde seffaflik yok. Benim sonuctada so sorry yazip uzgun smile koymuslar:)
-
kazanan arkadaşları tebrik ederim kaç puanla atandıklarını yazarlarsa güzel olur
-
@Esbk-1 evet yazdım ama hangi il için yedek onu bilmiyorum
-
@LioN işte bu olayı anlamıyorum niye şeffaf olunmuyor oraya 75 puanla birinin yerleşmediğini biz nereden bileceğiz