2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
-
@just ziraat bankası daha önceki uzman yardımcılığı sınavlarını beyazıtta istanbul üniversitesinde yaptı. Yine orda yapar heralde diye tahmin ediyorum. O yüzden rahat ulaşacağınız şekilde avrupa yakasında olması iyi olur.
-
@Rögaritma, içinde söyledi: 2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
@just ziraat bankası daha önceki uzman yardımcılığı sınavlarını beyazıtta istanbul üniversitesinde yaptı. Yine orda yapar heralde diye tahmin ediyorum. O yüzden rahat ulaşacağınız şekilde avrupa yakasında olması iyi olur.
Teşekkür ederim :))
-
Sınav giriş kağıdı sistemde görünmüyor.7sinde açıklanacaktı gören var mı?
-
sınava giriş belgeleri yayınlandı arkadaşlar
-
geçen yılki sınavda telefon cüzdan gibi eşyaları çantaya koyarak gireiliyorduk, bu sene aynı şekilde olur mu acaba
-
Yht ile ankaradan istanbul esenler yildiz teknik davutpasa kampusune nasil gidebilirim
-
@dnd yht bostancı istasyonunda inip marmaray halkalı yönüne binilir, yenikapı durağında inilip M1a yenikapı - atatürk havalimanı metrosuna binilir, bu hatta da davutpaşa-ytü durağında inilir. metro istasyonundan davutpaşa kampüse direkt köprü yolu vardır. bu şekilde ulaşabilirsiniz.
-
@Rögaritma tesekkur ederim
-
Arkadaşlar istanbul üni.siyasal bilgiler hangi yakada?hangi otogar o tarafta?
-
@gagelessh Avrupa yakasında. Esenler otogar o tarafta ya da yeni adıyla 15 temmuz şehitler otogarı
-
@Rögaritma, içinde söyledi: 2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
geçen yılki sınavda telefon cüzdan gibi eşyaları çantaya koyarak gireiliyorduk, bu sene aynı şekilde olur mu acaba
Bunu ben de merak ediyorum bilen arkadaslar cevap verirse çok sevinirim
-
@ank3435 sınav giriş belgesinin altında telefon getirilmeyeceği yazıyor. Ayrıca kalem ve silgiyi kendiniz getireceksiniz.
-
-
@gagelessh Esenler ve Alibeyköy otogarı var. İÜ Siyasal Beyazıt/FATİH'te bulunur. Tramvayla Beyazıt durağı, metroyla Vezneciler Durağı. Okula girdiğinizde kuzey-doğu yönünde kalır. Zaten hukuk iktisat siyasal hepsi karşılıklı binalardır.
-
@SBF çok teşekkür ederim cevabınız için
-
arkadaşlar bir şey soracağım sizce bir kurumda kariyer uzmanı iken girmeye değer mi ziraat müfettişlik ?
-
@Vader öyle de geçen sene çanta içinde sorun olmuyordu. Neyse, fakültede bi yere bırakılır en azından.
-
Kağıthaneden ytü davutpaşaya nasıl gidebilirim bilen var mı arkadaşlar
-
@ank3435 Kağıthane den çağlayan dolmusuna bin oradan metrobüs Merter de in metro ile Davutpaşa metrosunda dur bu benim bildigim daha kısa yol olabilir sen daha bilgili birine sor istersen belki geç kalırsın vicdan azabı çekerim
-
@cansu20 @ank3435 her türlü uzun sürecek bir mesafe her yol aşağı yukarı aynı sürede kağıthane perpa metrobüs durağına yakın ordan binip zeytinburnu metrobüste inip metro hattıyla davutpaşaya gidebilirsiniz ya da yine perpa otobüs durağına ulaşım sağlamak kolaysa sizin için ordan 93M zeytinburnu-mecidiyeköy hattı var zb'ye gelip ordan tekrar metroya binebilirsiniz