2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@Marcuspowa Est. tek derdim bütün adaylar için şartların sınav öncesinde de sonrasında da eşit olması bilgi eksikliğinin yaşanmaması kurum süreci hızlı bitireceğini ümit ediyorum bu haftadan sonra mülakat gününü beklemeye geçeriz inşallah
-
Fon uzmanlığı belli olmuş
-
Denetçilikte belli olmuş. Mülakat tarihleri çok geç olmaz umarım
-
Kaç puanla elendik neden belli değilse anlamıyorum bu kurumları...
-
@karagergedan oldu mu sizin hocam
-
Arkadaşlar, daha demin kurumu aradım kaç puanla elendiğimi öğrenmek için. Paylaşmadılar. Ne mail atıyorlar ne de paylaşıyorlar. Kaç puanla elendiğini bile öğrenemiyor insan...
-
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUUNNN 🤲🤲
Gerçekten bu kurumda çalışmayı çok istiyorum.Hep pozitiftim kuruma karşı ve şuan listedeyim ilk domino taşı yıkıldı diğerlerini yıka yıka mutlu sona ulaşmak nasip olur inşallah bugünü görebilmeyi çok istedim. Emeklerimin,fedakarlıklarımın resmi bir karşılığının olduğunu görmenin mutluluğu çok ayrıymış.Yazacak çok şey var kazanan arkadaşları tebrik ediyorum olumsuz olanlara canı gönülden Allah’tan sabırlar diliyorum, süreç gerçekten yorucu ama mücadeleden asla vazgeçilmemesi gerektiğine inanıyorum.Yaradan,mücadele gösterene bir kapıyı kapatsa bile mutlaka başka bir kapı açıyor önemli olan doğru zamana kadar sabır gösterebilmek. -
@karagergedan hocam bende uzmanlık ta listedeyim çok şükür mülakat tarihi için yine güzel haberler bekliyorum sizden
-
@ankara0648 Tebrik ederim sizleri de uğurlu geldi bugün gerçekten tekrar mutlu haberler vermek nasip olur inşallah şu heyecanı atlatayım mülakat tarihlerini soruşturmaya başlıcam
-
@Ysgnd5 cimere bilgi edinme yazınca seve seve cevap veriyorlar dostum ben yazacağı cimere bakalım kaç puanla elendik
-
Hepsi yüklendi şuan siteye
Fon Avukatlığı 50 kişi
Fon Denetçilik 16 kişi
Fon Uzman Yardımcılığı 52 kişi -
@karagergedan Allah razı olsun kardeş
-
puanlar yazmıyor :S
-
İleti düzenlenmiştir.
-
TMSF, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma Formu Hükümlerine yönelik mail gönderdi.Mailinizi kontrol edin 27/12 ye kadar kuruma posta ya da elden teslim edilmesi isteniyor haberiniz olsun.
-
Geri çekme maili geldi hocam bana da şimdi. Anlamadım
-
Whats app grubu kurulursa iyi olabilir anlık bilgi paylasimi2acisindan
-
@Shadowmoon denetçilik kazanmıştım mailde uzmanlık yazıyordu o yüzden sanırım. Denetçilik maili de şimdi geldi. Umarım postalar ulaşır hemen
-
Muhasebe dışında test ve diğer alanlarım çok iyiydi. Muhasebeden dolayı kazanamayacağım diyordum. Listede olmak şaşırttı baya
-
@Shadowmoon biraz önce benim de öyle oldu ama kurumu aradım bize gelen mail uzman yardımcılığı için olduğundan geri çekilmiş denetçilik için tekrar göndereceğiz dediler yeniden mail geldi